Kiadások és bevételek – Tíz költségvetést tettek közzé

2017. április 18. | Szerző: yde
Témakör: Önkormányzat | Település: Iklanberény, Lócs, Tormásliget
Kiadások és bevételek – Tíz költségvetést tettek közzé

Bük, Csepreg, Iklanberény, Lócs, Tormásliget és Tömörd önkormányzata volt a leggyorsabb: már az évindításkor nyilvános volt a települések idei költségvetése.

Tavaszra tíz újabb Répce-vidéki telepelés tette közzé a Nemzeti Jogszabálytárban az idei kasszája fő számait. Mindegyik falu hiány nélkül számol, vagyis egyezik a kiadási és a bevételi oldal.

A térség települései közül Bő gazdálkodik a legmagasabb összeggel idén: 185,5 millió forint szerepel a büdzsében. Sajtoskál is 100 millió feletti összegből gazdálkodik: 105,4 millió forint a fő szám. Tompaládony és Simaság is 40 millió körül számol: Tompaládonyban 45,8 millió forint, Simaságon 41,8 millió forint az idei költségvetés a közzétett számsorok szerint. A „harmincas" települések között három van: Nagygeresd, Nemesládony és Répceszentgyörgy önkormányzata is 30 millió forint körüli költségvetéssel számol 2017-re. Nagygeresden kereken 34 millió forint a költségvetés fő összege, Nemesládonyban 30,9 millió, Répceszentgyörgyön 30,2 millió forinttal számolnak. Gór is közzétette az idei gazdálkodás irányszámait: 24,4 millió forint szerepel a kiadási és a bevételi oldalon is. Mesterházán 21,6 millió forintot költenek és ekkora összegű bevétellel számolnak. Chernelházadamonya képviselő-testülete 19,5 millió forintban állapította meg a bevételek és a kiadások fő számait.
Törvényi kötelezettség a költségvetések elkészülte, de a közzététel nem az. Március végéig nyolc Répce-vidéki település nem hozta nyilvánosságra a központi jogszabálytárban az idei gazdálkodása fő összegeit: Egyházasfalu, Horvátzsidány, Kiszsidány, Ólmod, Peresznye, Répcevis, Sopronhorpács és Szakony.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. szeptember 26. kedd • Jusztina
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ismét gyarapodott a város - hat újszülöttet köszöntöttek A hagyományokhoz híven Vlasich Krisztián Csepreg Város polgármestere minden újszülöttet születését követően meglátogat otthonában, s ajándékkal kedveskedve köszönti őket, mint a város új polgárait.
Átadták a felújított Fehér utcátBefejezőtek a nagyszabású munkálatok a Fehér utcában. Hagyományos hordógurítással egybekötve adták át a teljes burkolatrekonstrukción átesett utcát a Récepementi Napok – Csepregi Búcsú programsorozat alkalmával.
Megújul a közös önkormányzati hivatalAz elmúlt időszakban zajló fejlesztések: óvoda, iskola tornaterme, járdák és útfelújítások mellett, megkezdődött a város intézményeinek további fejlesztése is Csepregen.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online