Ismét gyarapodott a város - hat újszülöttet köszöntöttek

2017. szeptember 25. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Ismét gyarapodott a város - hat újszülöttet köszöntöttek

A hagyományokhoz híven Vlasich Krisztián Csepreg Város polgármestere minden újszülöttet születését követően meglátogat otthonában, s ajándékkal kedveskedve köszönti őket, mint a város új polgárait. Így történt ez most is hat kis csöppség esetében.

Igazi ajándékként, első gyermekként 3530 grammal és 51 cm-el érkezett a családba Bogyai Tifani, aki 2017. június 11-én 20 órakor látta meg a napvilágot, Lakatos Erika és Bogyai Dániel gyermekeként.

Galántai Mónika és Molnár Gergő leánya, Molnár Bogi, június 18-án 17:35 perckor, 3000 grammal és 47 cm-el született szülei nagy-nagy örömére.

A város új polgárainak női szakaszát erősíti ezentúl, Sinkovicz Lotti, aki 3120 grammal és 48 centivel érkezett a világra, június 22-én. A szülők, Katalin és László, valamint a kétéves Levente is már nagyon várta a csöppség megszületését.

Június 30-án ismét egy csodaszép kislánnyal gyarapodott Csepreg Város lakossága. Istenes Dalma 3840 grammal és 50 centivel látta meg a napvilágot, egészen pontosan hajnali 1 óra 30 perckor. Szilvia és Balázs már nagyon szerettek volna a négyéves Csenge és a hatéves Hunor mellé egy kistestvért.

A nyári hónapok alatt, július 6-án első kisfiúként született meg a városban, Kolompár Rajmund, Vajda Dóra és Kolompár Rajmund kisfiaként, a szülők nagy büszkeségére. A kisfiú 3040 grammal és 46 cm-el, éjfél után 12 perccel érkezett a világra, akit már Leila 3 és fél éves testvére nagyon várt.

Második gyermekként érkezett meg a Taksony utcába az a csodaszép kisbaba, aki a város legifjabb polgára jelenleg Csepregen. Pócza Ingmar, július 11-én 3950 grammal és 52 centiméterrel született Kosztur Renáta és Pócza Günther szülők nagy örömére.

Az újszülött érkezését a 2 éves testvér, Adalind is nagy örömmel fogadta, s már nagyon várta.

Az ifjú szülőknek ezúton is szívből gratulálunk, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak!

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. március 22. csütörtök • Beáta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Öt intézményt korszerűsítenek CsepregenMagyar Kormány támogatásának köszönhetően öt intézményt újítanak meg az elkövetkező két évben Csepregen, ugyanis 392 millió forint támogatást nyert a város energetikai felújításokra – közölte a jó hírt Vlasich Krisztián, polgármester és Ágh Péter, országgyűlési képviselő.
Hosszú évek után megújult a Zrínyi utcaA Répce Citera Barátok Körének vidám műsora alapozta meg a jó hangulatot február 10-én szombaton. Meleg teával kedveskedve ünnepelte a város a felújított Zrínyi utca átadóját. A lakók igazán kitettek magukért, hiszen tortával és házi készítésű finomságokkal készültek az átadási ünnepségre.
Kisgyermekesek faluja lesz Gór Gór község Vas megyében található apró, mintegy 300 lelkes, hangulatos, nyugodt kis falu. Időközi választáson új polgármestert kapott a község. Németh Lászlóval beszélgettem.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online