Ismét gyarapodott a város - hat újszülöttet köszöntöttek

2017. szeptember 25. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Ismét gyarapodott a város - hat újszülöttet köszöntöttek

A hagyományokhoz híven Vlasich Krisztián Csepreg Város polgármestere minden újszülöttet születését követően meglátogat otthonában, s ajándékkal kedveskedve köszönti őket, mint a város új polgárait. Így történt ez most is hat kis csöppség esetében.

Igazi ajándékként, első gyermekként 3530 grammal és 51 cm-el érkezett a családba Bogyai Tifani, aki 2017. június 11-én 20 órakor látta meg a napvilágot, Lakatos Erika és Bogyai Dániel gyermekeként.

Galántai Mónika és Molnár Gergő leánya, Molnár Bogi, június 18-án 17:35 perckor, 3000 grammal és 47 cm-el született szülei nagy-nagy örömére.

A város új polgárainak női szakaszát erősíti ezentúl, Sinkovicz Lotti, aki 3120 grammal és 48 centivel érkezett a világra, június 22-én. A szülők, Katalin és László, valamint a kétéves Levente is már nagyon várta a csöppség megszületését.

Június 30-án ismét egy csodaszép kislánnyal gyarapodott Csepreg Város lakossága. Istenes Dalma 3840 grammal és 50 centivel látta meg a napvilágot, egészen pontosan hajnali 1 óra 30 perckor. Szilvia és Balázs már nagyon szerettek volna a négyéves Csenge és a hatéves Hunor mellé egy kistestvért.

A nyári hónapok alatt, július 6-án első kisfiúként született meg a városban, Kolompár Rajmund, Vajda Dóra és Kolompár Rajmund kisfiaként, a szülők nagy büszkeségére. A kisfiú 3040 grammal és 46 cm-el, éjfél után 12 perccel érkezett a világra, akit már Leila 3 és fél éves testvére nagyon várt.

Második gyermekként érkezett meg a Taksony utcába az a csodaszép kisbaba, aki a város legifjabb polgára jelenleg Csepregen. Pócza Ingmar, július 11-én 3950 grammal és 52 centiméterrel született Kosztur Renáta és Pócza Günther szülők nagy örömére.

Az újszülött érkezését a 2 éves testvér, Adalind is nagy örömmel fogadta, s már nagyon várta.

Az ifjú szülőknek ezúton is szívből gratulálunk, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak!

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2017. december 15. péntek • Valér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Teljesen megújul az Alkotmány és Zrínyi utca Nagyszabású fejlesztések, út- és járdafelújítások is zajlanak a város több pontján. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázati forrásából és állami, központi keretből, több mint 300 millió forintot fordítanak Csepreg csapadékvíz-elvezető árkainak és utcáinak fejlesztésére, rendbetételére.
Felvirágoztatták a várost Az utcák, terek rendezettségére mindig nagy hangsúlyt fektetnek Csepregen, s nemcsak az önkormányzat, hanem a helyi lakosság is.
Megújult a tormásligeti ravatalozó Egy mondás szerint nézd meg a temetőt, és megtudod, hogy milyen emberek lakják a falut – ezt a régi mondást választotta köszöntője bevezetőjének a ravatalozó ünnepélyes avatóján Mester Árpád polgármester.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online