Naptár

Hídfelújítás Szakonyban

2019. augusztus 13. | Szerző: Boros Rudolfné
Témakör: Önkormányzat | Település: Szakony
Hídfelújítás Szakonyban

Ünnepélyes keretek között június 27-én adták át a felújított Répce-hidat Szakonyban.

Az alkalmon Farkas Gyula polgármester beszámolt arról a hosszú útról, mely végül a sikeres megvalósításhoz vezetett. Elmondta, hogy a település képviselő-testülete már több éve próbált forrást találnia a felújítási munkálatokra, sajnos sikertelenül. 2018 novemberében olyan rossz állapotba került a híd, hogy le kellett zárni. Ezt követően Barcza Attila országgyűlési képviselő segítségével az újabb kérelmek meghallgatásra, pozitív elbírálásra kerültek. Így a munkálatokra 12 Millió forintos belügyminisztériumi támogatást kapott Szakony.
Szakony polgármestere köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik segítették a munkákat. Most már nincs szükség a hatalmas kerülő utakra, melyekre a szakonyi és a környék településeinek gazdái, vállalkozói kényszerültek. Az idei év aratási idényére már egy biztonságos, húsz tonna teherbírású erős híd került átadásra.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Elkészült az útfelújítás ZsiránAz ünnepélyes út átadásra szeptember 4-én délután került sor. Az átadáson megjelent: Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés elnöke, Barcza Attila országgyűlési képviselő és Kiss Boglárka a NIF Zrt.
Átadták a Bognár Ignác utca új szakaszátSzeptember 19-én ünnepélyes keretek közt adták át a csepregi Bognár Ignác utca önkormányzati forrásból megújult szakaszát, s gurulhatott végig a sima aszfaltfelületen az első autó.
Csepreg jövőjét a családok jelentikSzeptember 4-én adták át Családbarát Önkormányzat díjakat a Parlamentben, Csepreg város kitüntető szakmai és erkölcsi elismerését Vlasich Krisztián polgármester vette át.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online