Épül a járda a Mátyás utcában

2017. szeptember 18. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Épül a járda a Mátyás utcában

A tavaly elkezdődött út- és járdafelújítási program keretében zajlanak jelenleg is a járda felújítási munkálatok a Mátyás utcában.

A városvezetés ígérete szerint megemelt kommunális adó egy részét járdafelújításra fordítják. Így is történik, hiszen az adó megnövelt részéből 2016-ban befolyt kétmillió forintot, kiegészítve további önkormányzati forrásokkal, az adott szóhoz híven járdafelújításra fordítja a városvezetés.
Szarka Anikó, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke elmondta, minden adódó lehetőséget megragadnak azért, hogy minél több utcát, gyalogjárdát fel tudjanak újítani, s utóbbiban nagy segítség a városgazdálkodás munkatársainak szakmai munkája.
A Fehér utca teljes megújulását követően Horváth Zoltán képviselő vezetésével a Városgazdálkodás munkatársai már el is kezdték a munkálatokat. A korábbi burkolat már több helyen repedezett volt, szükségessé vált a feltörése. A terveknek megfelelően a tereprendezést követően, augusztus 21-ével el is kezdődött a járdák betonozása is. Az utca teljes, négyszázméteres hosszában mindkét oldalon új járda kerül kialakításra, mely összesen 800 méter megújult járdát eredményez majd a munkálatok végére.
Az érintett lakóingatlanokhoz a zavartalan be- és kijutás biztosítása érdekében folyamatosan tájékoztatják majd a lakosságot az aktuális munkafolyamatokról.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 22. vasárnap • Csilla, Noémi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közmeghallgatás – Nőnapi köszöntővelTöbb éves hagyomány már Sajtoskálon, hogy a képviselő -testület a közmeghallgatást március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tartja. Az idei évben is így történt.
Elkészültek a lakószobák az idősek otthonábanVlasich Krisztián polgármester célul tűzte ki, hogy a ciklusban teljesen felújítják az idősek otthona lakó- és fürdőszobáit. A Városgazdálkodás munkatársai mind a 14 lakáshoz tartozó fürdőszoba felújítását elvégezték a Területi Gondozási Központban.
Nőnap az idősek otthonábanCsepreg - Kedves hagyományt folytatott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, aki virággal és verssel lepte meg a Területi Gondozási Központ hölgy lakóit és dolgozóit nőnap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online