Épül a járda a Mátyás utcában

2017. szeptember 18. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Épül a járda a Mátyás utcában

A tavaly elkezdődött út- és járdafelújítási program keretében zajlanak jelenleg is a járda felújítási munkálatok a Mátyás utcában.

A városvezetés ígérete szerint megemelt kommunális adó egy részét járdafelújításra fordítják. Így is történik, hiszen az adó megnövelt részéből 2016-ban befolyt kétmillió forintot, kiegészítve további önkormányzati forrásokkal, az adott szóhoz híven járdafelújításra fordítja a városvezetés.
Szarka Anikó, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke elmondta, minden adódó lehetőséget megragadnak azért, hogy minél több utcát, gyalogjárdát fel tudjanak újítani, s utóbbiban nagy segítség a városgazdálkodás munkatársainak szakmai munkája.
A Fehér utca teljes megújulását követően Horváth Zoltán képviselő vezetésével a Városgazdálkodás munkatársai már el is kezdték a munkálatokat. A korábbi burkolat már több helyen repedezett volt, szükségessé vált a feltörése. A terveknek megfelelően a tereprendezést követően, augusztus 21-ével el is kezdődött a járdák betonozása is. Az utca teljes, négyszázméteres hosszában mindkét oldalon új járda kerül kialakításra, mely összesen 800 méter megújult járdát eredményez majd a munkálatok végére.
Az érintett lakóingatlanokhoz a zavartalan be- és kijutás biztosítása érdekében folyamatosan tájékoztatják majd a lakosságot az aktuális munkafolyamatokról.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bői fejlesztések: újul az iskola és az egészségházMár felállványozták a Bői Általános Iskola épületét, a munkálatok javában zajlanak a településen.
Hamarosan új járdán közlekedhetnek A Fehér és a Mátyás utcák sikeres beruházásait követően november elejével kezdte el a Dr. Szemes Zoltán utca felújítását Csepreg önkormányzata. Ígéretükhöz híven folytatódik a nagyszabású út- és járdafelújítási program.
Sírgondozás közben új padokon lehet pihenni a temetőbenÚjabb utcabútorokat helyzetek ki a csepregi temetőben. Az év mérlege: hét új pad és egy hulladékgyűjtő, és készülnek a parkolók tervei.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online