Elköszönt a háziorvos

2017. november 6. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Önkormányzat | Település: Simaság
Elköszönt a háziorvos

Sajnos településünket is elérte egy országos szintű probléma. Háziorvosunk, dr. Nagy Gábor huszonkét évnyi szolgálat után elhagyta Simaság székhelyű, öt települést magába foglaló praxisát.

Kedves kis ünnepség keretében köszöntünk el háziorvosunktól. A búcsúztatáson részt vettek a körzet polgármesterei, Simaság község hajdan volt és regnáló polgármestere, a képviselő-testület tagjai, társszakmák képviselői, és néhány meghívott vendég. Wellner Emília negyedik osztályos tanuló megható verse után Molnár László simasági polgármester búcsúzott a doktor úrtól, ajándékcsomaggal. Háziorvosunk búcsúzó szavai sem voltak érzelmektől mentesek. Elmondta, hogy döntése nem egzisztenciális jellegű, inkább családi okok állnak a háttérben, azokra vezethető vissza. Tulajdonképpen csak visszatér oda, ahonnan hozzánk érkezett. Megköszönve doktor úr több évtizedes áldozatos munkáját, sok sikert kívánunk a továbbiakban, úgy a szakmai, mint magánéletében egyaránt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bői fejlesztések: újul az iskola és az egészségházMár felállványozták a Bői Általános Iskola épületét, a munkálatok javában zajlanak a településen.
Hamarosan új járdán közlekedhetnek A Fehér és a Mátyás utcák sikeres beruházásait követően november elejével kezdte el a Dr. Szemes Zoltán utca felújítását Csepreg önkormányzata. Ígéretükhöz híven folytatódik a nagyszabású út- és járdafelújítási program.
Sírgondozás közben új padokon lehet pihenni a temetőbenÚjabb utcabútorokat helyzetek ki a csepregi temetőben. Az év mérlege: hét új pad és egy hulladékgyűjtő, és készülnek a parkolók tervei.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online