Elköszönt a háziorvos

2017. november 6. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Önkormányzat | Település: Simaság
Elköszönt a háziorvos

Sajnos településünket is elérte egy országos szintű probléma. Háziorvosunk, dr. Nagy Gábor huszonkét évnyi szolgálat után elhagyta Simaság székhelyű, öt települést magába foglaló praxisát.

Kedves kis ünnepség keretében köszöntünk el háziorvosunktól. A búcsúztatáson részt vettek a körzet polgármesterei, Simaság község hajdan volt és regnáló polgármestere, a képviselő-testület tagjai, társszakmák képviselői, és néhány meghívott vendég. Wellner Emília negyedik osztályos tanuló megható verse után Molnár László simasági polgármester búcsúzott a doktor úrtól, ajándékcsomaggal. Háziorvosunk búcsúzó szavai sem voltak érzelmektől mentesek. Elmondta, hogy döntése nem egzisztenciális jellegű, inkább családi okok állnak a háttérben, azokra vezethető vissza. Tulajdonképpen csak visszatér oda, ahonnan hozzánk érkezett. Megköszönve doktor úr több évtizedes áldozatos munkáját, sok sikert kívánunk a továbbiakban, úgy a szakmai, mint magánéletében egyaránt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 22. vasárnap • Csilla, Noémi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közmeghallgatás – Nőnapi köszöntővelTöbb éves hagyomány már Sajtoskálon, hogy a képviselő -testület a közmeghallgatást március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tartja. Az idei évben is így történt.
Elkészültek a lakószobák az idősek otthonábanVlasich Krisztián polgármester célul tűzte ki, hogy a ciklusban teljesen felújítják az idősek otthona lakó- és fürdőszobáit. A Városgazdálkodás munkatársai mind a 14 lakáshoz tartozó fürdőszoba felújítását elvégezték a Területi Gondozási Központban.
Nőnap az idősek otthonábanCsepreg - Kedves hagyományt folytatott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, aki virággal és verssel lepte meg a Területi Gondozási Központ hölgy lakóit és dolgozóit nőnap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online