Elköszönt a háziorvos

2017. november 6. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Önkormányzat | Település: Simaság
Elköszönt a háziorvos

Sajnos településünket is elérte egy országos szintű probléma. Háziorvosunk, dr. Nagy Gábor huszonkét évnyi szolgálat után elhagyta Simaság székhelyű, öt települést magába foglaló praxisát.

Kedves kis ünnepség keretében köszöntünk el háziorvosunktól. A búcsúztatáson részt vettek a körzet polgármesterei, Simaság község hajdan volt és regnáló polgármestere, a képviselő-testület tagjai, társszakmák képviselői, és néhány meghívott vendég. Wellner Emília negyedik osztályos tanuló megható verse után Molnár László simasági polgármester búcsúzott a doktor úrtól, ajándékcsomaggal. Háziorvosunk búcsúzó szavai sem voltak érzelmektől mentesek. Elmondta, hogy döntése nem egzisztenciális jellegű, inkább családi okok állnak a háttérben, azokra vezethető vissza. Tulajdonképpen csak visszatér oda, ahonnan hozzánk érkezett. Megköszönve doktor úr több évtizedes áldozatos munkáját, sok sikert kívánunk a továbbiakban, úgy a szakmai, mint magánéletében egyaránt.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Belterületi vízrendezés BükfürdőnA gyógyfürdő fejlesztése mellett Bükfürdő városrész egyéb területein is fontos beruházások történtek és zajlanak a közeljövőben is. Szeptember 20-án zárult a csapadékvíz-elvezetési program első üteme.
Megújult a Hunyadi utca isSzeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.
Megújult a ravatalozó ChernelházadamonyánAz ország leghosszabb nevű községe, a 205 fős lélekszámú Chernelházadamonya vezetője, Németh László beszélt az elmúlt év történéseiről, a lezárult fejlesztésekről, a nem várt kivitelezési nehézségekről.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online