Átadták a felújított Fehér utcát

2017. szeptember 21.
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Átadták a felújított Fehér utcát

Befejezőtek a nagyszabású munkálatok a Fehér utcában. Hagyományos hordógurítással egybekötve adták át a teljes burkolatrekonstrukción átesett utcát a Récepementi Napok – Csepregi Búcsú programsorozat alkalmával.

Vlasich Krisztián polgármester egyik fő célkitűzésének tekinti a város kritikus útjainak, járdáinak felújítását. Eredményes törekvéseinek köszönhetően, több út is megújult a városban az elmúlt időszakban, hiszen a Csokonai és Szombathelyi utca után, most éppen a Fehér utcai útfelújítás ért a végéhez.
Az augusztus 13-án tartott átadó ünnepségen, az utca összes lakója megjelent, süteménnyel, üdítővel készültek a jeles eseményre. A polgármester megköszönte az utca lakóinak kedvességét, támogatását és türelmét, a kivitelezés alatti hozzáállásukat. Kiemelte, hogy a fejlesztés megvalósulásához a lakossági igénye mellett a városvezetők elkötelezettségére, az országgyűlési képviselő közbenjárására, megyei támogatásra, és a Magyar Kormány anyagi támogatására volt szükség.
Az új utat Ágh Péter országgyűlési képviselő, Dr. Kondora Bálint megyei alelnök, Gagyi Levente megyei képviselő, Vlasich Krisztián polgármester, Hárominé Orbán Erika alpolgármestere és Szarka Anikó a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke adta át ünnepélyes szalagátvágással. Számos jelenlévő helyi polgár mellett jelen volt az eseményen Horváth Gábor a Családügyi, Kulturális és Ifjúsági Bizottság elnöke és Horváth Zoltán képviselő, a Városgazdálkodás vezetője is. Az ünneplést követően a hagyomány szerinti a hordógurítás is megtörtént.
Ágh Péter elmondta, hogy: „az Orbán Viktor által vezetett Kormány már sokszor bizonyította, hogy elkötelezett annak érdekében, hogy Vas megye és azon belül Csepreg városának az előrelépéséhez is hozzájáruljon. Megtiszteltetésnek tartom, hogy ott lehettem az avatáson, hiszen a közös munkánk már számos látványos eredményt mutathat fel, azonban még több látványos fejlesztés hátra van. Sok még a dolgunk a városban és az egész térségben, ennek az elkötelezett munkának a folytatásához kérjük az emberek támogatását!"
A felújításnak hála a város lakossága ezen az útszakaszon is megújult, jó minőségű burkolaton közlekedhet a jövőben.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Belterületi vízrendezés BükfürdőnA gyógyfürdő fejlesztése mellett Bükfürdő városrész egyéb területein is fontos beruházások történtek és zajlanak a közeljövőben is. Szeptember 20-án zárult a csapadékvíz-elvezetési program első üteme.
Megújult a Hunyadi utca isSzeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.
Megújult a ravatalozó ChernelházadamonyánAz ország leghosszabb nevű községe, a 205 fős lélekszámú Chernelházadamonya vezetője, Németh László beszélt az elmúlt év történéseiről, a lezárult fejlesztésekről, a nem várt kivitelezési nehézségekről.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online