Átadták a felújított Fehér utcát

2017. szeptember 21. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
Átadták a felújított Fehér utcát

Befejezőtek a nagyszabású munkálatok a Fehér utcában. Hagyományos hordógurítással egybekötve adták át a teljes burkolatrekonstrukción átesett utcát a Récepementi Napok – Csepregi Búcsú programsorozat alkalmával.

Vlasich Krisztián polgármester egyik fő célkitűzésének tekinti a város kritikus útjainak, járdáinak felújítását. Eredményes törekvéseinek köszönhetően, több út is megújult a városban az elmúlt időszakban, hiszen a Csokonai és Szombathelyi utca után, most éppen a Fehér utcai útfelújítás ért a végéhez.
Az augusztus 13-án tartott átadó ünnepségen, az utca összes lakója megjelent, süteménnyel, üdítővel készültek a jeles eseményre. A polgármester megköszönte az utca lakóinak kedvességét, támogatását és türelmét, a kivitelezés alatti hozzáállásukat. Kiemelte, hogy a fejlesztés megvalósulásához a lakossági igénye mellett a városvezetők elkötelezettségére, az országgyűlési képviselő közbenjárására, megyei támogatásra, és a Magyar Kormány anyagi támogatására volt szükség.
Az új utat Ágh Péter országgyűlési képviselő, Dr. Kondora Bálint megyei alelnök, Gagyi Levente megyei képviselő, Vlasich Krisztián polgármester, Hárominé Orbán Erika alpolgármestere és Szarka Anikó a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke adta át ünnepélyes szalagátvágással. Számos jelenlévő helyi polgár mellett jelen volt az eseményen Horváth Gábor a Családügyi, Kulturális és Ifjúsági Bizottság elnöke és Horváth Zoltán képviselő, a Városgazdálkodás vezetője is. Az ünneplést követően a hagyomány szerinti a hordógurítás is megtörtént.
Ágh Péter elmondta, hogy: „az Orbán Viktor által vezetett Kormány már sokszor bizonyította, hogy elkötelezett annak érdekében, hogy Vas megye és azon belül Csepreg városának az előrelépéséhez is hozzájáruljon. Megtiszteltetésnek tartom, hogy ott lehettem az avatáson, hiszen a közös munkánk már számos látványos eredményt mutathat fel, azonban még több látványos fejlesztés hátra van. Sok még a dolgunk a városban és az egész térségben, ennek az elkötelezett munkának a folytatásához kérjük az emberek támogatását!"
A felújításnak hála a város lakossága ezen az útszakaszon is megújult, jó minőségű burkolaton közlekedhet a jövőben.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 22. vasárnap • Csilla, Noémi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Közmeghallgatás – Nőnapi köszöntővelTöbb éves hagyomány már Sajtoskálon, hogy a képviselő -testület a közmeghallgatást március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tartja. Az idei évben is így történt.
Elkészültek a lakószobák az idősek otthonábanVlasich Krisztián polgármester célul tűzte ki, hogy a ciklusban teljesen felújítják az idősek otthona lakó- és fürdőszobáit. A Városgazdálkodás munkatársai mind a 14 lakáshoz tartozó fürdőszoba felújítását elvégezték a Területi Gondozási Központban.
Nőnap az idősek otthonábanCsepreg - Kedves hagyományt folytatott Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere, aki virággal és verssel lepte meg a Területi Gondozási Központ hölgy lakóit és dolgozóit nőnap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online