A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

2018. február 22. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

Attila utcai otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Illés Józsefnét, Anna nénit Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián.

Már hagyomány a városban, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a tiszteletre és megbecsülésre a jubileumi évfordulókon, ezért személyesen keresi fel az ünnepelteket a városvezető. Mint megtudtuk, Anna néni 1928-ban éppen újév napján született a várossal szomszédos községen, Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, majd 1949-ben Szombathelyen szerzett érettségit egy kereskedelmi iskolában. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre. A szépkorú asszony büszke lehet leszármazottjaira is, hiszen két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van. Anna néni elárulta, hogy napjait rejtvényfejtéssel, ház körüli munkákkal tölti. Ha az időjárás engedi, serényen gondozza a kiskerti veteményest. A tévéműsorok közül a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester jókívánságai mellett egy csokor virággal, csokoládéválogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának, aki meghatódva fogadta az ajándékokat gyermekei körében.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. augusztus 17. péntek • Jácint
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Napelemmel termelik az energiát a tornatermen Újabb sikeres pályázat eredménye valósulhat meg Csepregen, az általános iskola tornatermének energetikai felújítását végezi el az önkormányzat egy újabb nyertes pályázatnak köszönhetően.
Folyamatosan újulnak meg az önkormányzati lakásokA 2014-ben meghirdetett önkormányzati bérlakás-felújítási program újabb fejlesztése valósult meg Csepreg városában. A Széchenyi tér 25. szám alatti volt paplak épülete kapott új nyílászárókat, de a tavasz során egy teljesen új tetőszerkezetet is kialakítottak.
Városi küldöttség járt HorvátországbanMájus 19-20-án, Vlasich Krisztián polgármester és Kissné Krály Mária elnök vezetésével Pakrácon és Daruváron jártak a csepregiek.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online