A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

2018. február 22. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

Attila utcai otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Illés Józsefnét, Anna nénit Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián.

Már hagyomány a városban, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a tiszteletre és megbecsülésre a jubileumi évfordulókon, ezért személyesen keresi fel az ünnepelteket a városvezető. Mint megtudtuk, Anna néni 1928-ban éppen újév napján született a várossal szomszédos községen, Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, majd 1949-ben Szombathelyen szerzett érettségit egy kereskedelmi iskolában. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre. A szépkorú asszony büszke lehet leszármazottjaira is, hiszen két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van. Anna néni elárulta, hogy napjait rejtvényfejtéssel, ház körüli munkákkal tölti. Ha az időjárás engedi, serényen gondozza a kiskerti veteményest. A tévéműsorok közül a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester jókívánságai mellett egy csokor virággal, csokoládéválogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának, aki meghatódva fogadta az ajándékokat gyermekei körében.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 22. szerda • Júlia, Rita
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A csepregi önkormányzat által elnyert támogatási forrásból a Csokonai, az Alkotmány, a Zrínyi utca, a Bognár Ignác utca egy része, valamint a Taksony köz és Taksony utca csapadékvíz-elvezetési rendszerének rekonstrukcióját élvezheti a város lakossága.
Hulladék halmok Répceszentgyörgy határábanAz illegális módon lerakott hulladék szennyezi a környezetet és közegészségügyi veszélyeket is rejt magában.
Családbarát döntések és lehetőségek CsepregenÉlhető és fejlődőképes perspektívát kínál Csepreg városa, nem csak azok részére, akik helyben élnek, hanem azoknak is, akik oda költöznek.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online