A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

2018. február 22. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

Attila utcai otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Illés Józsefnét, Anna nénit Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián.

Már hagyomány a városban, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a tiszteletre és megbecsülésre a jubileumi évfordulókon, ezért személyesen keresi fel az ünnepelteket a városvezető. Mint megtudtuk, Anna néni 1928-ban éppen újév napján született a várossal szomszédos községen, Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, majd 1949-ben Szombathelyen szerzett érettségit egy kereskedelmi iskolában. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre. A szépkorú asszony büszke lehet leszármazottjaira is, hiszen két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van. Anna néni elárulta, hogy napjait rejtvényfejtéssel, ház körüli munkákkal tölti. Ha az időjárás engedi, serényen gondozza a kiskerti veteményest. A tévéműsorok közül a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester jókívánságai mellett egy csokor virággal, csokoládéválogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának, aki meghatódva fogadta az ajándékokat gyermekei körében.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Négyes siker a közösségépítő pályázatonA város dísztermében együttes sajtótájékoztatót tartottak Csepreg, Lócs, Tömörd és Tormásliget településesek polgármesterei, valamint a térség országgyűlési képviselője, hiszen újabb nyertes pályázatot tudhat maga mögött a konzorciumvezető, Csepreg Város Önkormányzata.
Sajtoskál község Önkormányzata a tavalyi évben adta be a helyi közutak fejlesztéséhez, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzéséről szóló pályázatot, melyet az idei évben sikeresen meg is nyert.
Tovább fejlesztik a Malomkerti SportlétesítménytMinőségi változást kíván elérni az utánpótlásnevelésben és a sportszerető fiatalok számára biztosított lehetőségek terén a városvezetés azon törekvése, mely két műfüves sportpálya megépítését is tartalmazza.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online