Gazda állás

A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

2018. február 22. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

Attila utcai otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Illés Józsefnét, Anna nénit Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián.

Már hagyomány a városban, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a tiszteletre és megbecsülésre a jubileumi évfordulókon, ezért személyesen keresi fel az ünnepelteket a városvezető. Mint megtudtuk, Anna néni 1928-ban éppen újév napján született a várossal szomszédos községen, Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, majd 1949-ben Szombathelyen szerzett érettségit egy kereskedelmi iskolában. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre. A szépkorú asszony büszke lehet leszármazottjaira is, hiszen két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van. Anna néni elárulta, hogy napjait rejtvényfejtéssel, ház körüli munkákkal tölti. Ha az időjárás engedi, serényen gondozza a kiskerti veteményest. A tévéműsorok közül a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester jókívánságai mellett egy csokor virággal, csokoládéválogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának, aki meghatódva fogadta az ajándékokat gyermekei körében.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. június 20. szerda • Rafael
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A családokért, és a nőkért Csepregen!Ünnepélyes keretek közt adták át a Szebb Holnapért Család és Karrierpontot, amit projektbemutató nyitórendezvény követett a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében.
Megújult a Fekete hídCsortos Krisztina Vörösmarty utcai lakos jelzésére, majd azt követően Oláh Imre képviselő javaslatára az idei esztendőben felújításra került a Fekete híd Csepregen.
Új tető alatt az egykori PaplakTovább folytatódik az önkormányzati bérlakás- felújítási program Csepregen, hiszen a Széchenyi tér 25. szám alatt álló egykori paplak épülete is új tetőszerkezetet kapott.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online