A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

2018. február 22. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Önkormányzat | Település: Csepreg
A születésnapos Anna néninél járt a polgármester

Attila utcai otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Illés Józsefnét, Anna nénit Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián.

Már hagyomány a városban, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a tiszteletre és megbecsülésre a jubileumi évfordulókon, ezért személyesen keresi fel az ünnepelteket a városvezető. Mint megtudtuk, Anna néni 1928-ban éppen újév napján született a várossal szomszédos községen, Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, majd 1949-ben Szombathelyen szerzett érettségit egy kereskedelmi iskolában. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre. A szépkorú asszony büszke lehet leszármazottjaira is, hiszen két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van. Anna néni elárulta, hogy napjait rejtvényfejtéssel, ház körüli munkákkal tölti. Ha az időjárás engedi, serényen gondozza a kiskerti veteményest. A tévéműsorok közül a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester jókívánságai mellett egy csokor virággal, csokoládéválogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának, aki meghatódva fogadta az ajándékokat gyermekei körében.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 23. kedd • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Belterületi vízrendezés BükfürdőnA gyógyfürdő fejlesztése mellett Bükfürdő városrész egyéb területein is fontos beruházások történtek és zajlanak a közeljövőben is. Szeptember 20-án zárult a csapadékvíz-elvezetési program első üteme.
Megújult a Hunyadi utca isSzeptember 1-én ünnepélyesen átadták a felújított Hunyadi utcát Csepreg város lakosságának, az út- és járdafelújítási program keretében ez immáron a nyolcadik felújított utca.
Megújult a ravatalozó ChernelházadamonyánAz ország leghosszabb nevű községe, a 205 fős lélekszámú Chernelházadamonya vezetője, Németh László beszélt az elmúlt év történéseiről, a lezárult fejlesztésekről, a nem várt kivitelezési nehézségekről.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online