A magyar takarékszövetkezetek alapítójára emlékeztek a csepregi iskolások (+fotógaléria)

2018. március 1. | Szerző: yde
Témakör: Oktatás | Település: Csepreg, Tömörd, Lócs
A magyar takarékszövetkezetek alapítójára emlékeztek a csepregi iskolások (+fotógaléria)

A csepregi tantestület és az iskola diákjai emlékeztek meg névadójukról.

A rendezvényen köszöntötték a város vezetőjét képviselő testület tagjait a névadó rokonait és a megjelent vendégeket. Az iskola „himnusza" és a zászló bevonulása után verseket és kitűnő éneket hallhattunk az iskola diákjaitól. Tavaly volt 10 éve, hogy új épületben tanulhatnak a gyerekek és ekkor vették fel a Dr. Horváth János nevet. Pályázatot hirdettek a 70 éves csepregi iskola történetével kapcsolatban. A pályázók a rendezvényen vehették át az elismeréseket. A pályázat nem zárult le, mert a jövőben fotókat várnak a diákoktól az elmúlt 70 évről. A díjátadó után felléptek a mazsorettek és megkoszorúzták a névadó márványtábláját

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. november 17. vasárnap • Hortenzia, Gergő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A zene útján 50 éve1968-ban indult el Csepregen szervezett formában a zeneoktatás, amelyet a zenetanulás utáni vágy hívott életre.
Informatikai oktatás Sajtoskálon Ebben a rohanó világban nem könnyű alkalmazkodni az újabbnál újabb technikai eszközökhöz, programokhoz.
Képzik a lánglovagokatNegyven órás tűzoltó tanfolyam kezdődött Peresznyén: hat község önkéntes tűzoltói vesznek részt a több hetes képzésen.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online