Tündérmese

2018. július 11.
Témakör: Kultúra | Település: Csepreg
Tündérmese

Nagy örömmel vettem, hogy megjelent egy tündérekről, virágokról, zenéről szóló mesekönyvem június elején.

Ez azért nagy dolog számomra, mivel még soha nem adtak ki írásomat, főleg úgy, hogy én illusztráltam a verseket, meséket. Ajánlásomat a könyv végén mindenki figyelmébe ajánlom. Köszönöm a biztatást mind a családom és munkatársaim részéről, nagy segítség és erőforrás volt ez nekem. A gyerekek világa sokszor már távolinak tűnik a felnőtteknek. Játszunk a kicsikkel, de mégis valami meghitt, varázslatos világ felejtődik el a túlhajszolt, állandó megfelelést váró nagyok világában. Ez a könyv szeretne segítséget nyújtani, hogy tovább maradhassunk egy kicsit gyerekek, felnőttként újra álmodozóvá, vágyakozóvá, reményt adóvá váljunk. Szeretettel ajánlom minden kedves olvasónak, akik szívesen kalandoznak a mese kalandos világában.

Köszönettel: Szalkayné Sárváry Hajnalka

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 19. szombat • Sára
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A december mindig sok programot tartogat a falu lakói számára. Kezdődik december 2-án vasárnap 14 órakor, amikor is adventi ünnepségünk keretében, a kibővített ravatalozó átadására is sor kerül, valamint fellobban a koszorún az első gyertyaláng.
November 10-én megtelt a csepregi művelődési központ díszterme. A fúvószenekar hagyományos őszi fellépésén került sor a minősítésre, melyen Koncertfúvós C kategóriában ismerték el a csepregi zenekart.
Mindig örömteli esemény egy új könyv megjelenése és bemutatása. November 21-én is az volt Górban, ahol a közösségi ház zsúfolásig megtelt a helyi érdeklődőkkel, közeli és kicsit távolabb lakó ismerősökkel, barátokkal.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online