Tündérmese

2018. július 11.
Témakör: Kultúra | Település: Csepreg
Tündérmese

Nagy örömmel vettem, hogy megjelent egy tündérekről, virágokról, zenéről szóló mesekönyvem június elején.

Ez azért nagy dolog számomra, mivel még soha nem adtak ki írásomat, főleg úgy, hogy én illusztráltam a verseket, meséket. Ajánlásomat a könyv végén mindenki figyelmébe ajánlom. Köszönöm a biztatást mind a családom és munkatársaim részéről, nagy segítség és erőforrás volt ez nekem. A gyerekek világa sokszor már távolinak tűnik a felnőtteknek. Játszunk a kicsikkel, de mégis valami meghitt, varázslatos világ felejtődik el a túlhajszolt, állandó megfelelést váró nagyok világában. Ez a könyv szeretne segítséget nyújtani, hogy tovább maradhassunk egy kicsit gyerekek, felnőttként újra álmodozóvá, vágyakozóvá, reményt adóvá váljunk. Szeretettel ajánlom minden kedves olvasónak, akik szívesen kalandoznak a mese kalandos világában.

Köszönettel: Szalkayné Sárváry Hajnalka

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. március 20. szerda • Klaudia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Magyar Kultúra Napja kisvárosainkbanCsepregen már január 20-án gálaműsorral emlékeztek meg a Himnusz születésnapjáról. A Farkas Sándor Egylet citerásai és énekesei hangulatos népdalcsokra vezette be az eseményt. Majd Sági Ferenc a száz éve elhunyt Ady Endre: A föl-földobott kő című költeményét adta elő.
Fontosak az értékeink – Sudár Lászlóné Molnár Zsuzsanna könyvét karolta fel a csepregi önkormányzatSajtónyilvános könyvbemutatót tartottak a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében december 12-én szerda délután. Hosszan tartó kutatómunka eredményét foglalja össze a most megjelent mű.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online