Túl minden határon - Meg tudod csinálni! Vujity Tvrtko Bükön

2019. március 29. | Szerző: Sági Ferenc
Témakör: Kultúra | Település: Bük
Túl minden határon - Meg tudod csinálni! Vujity Tvrtko Bükön

Az előbbi az előadás címe, az utóbbi a fő mondanivalója volt a neves író, újságíró, riporter és kitűnő előadó teltházas büki rendezvényének.

Megelevenedtek nem mindennapi kalandok, félelmetes diktatúrák és (részben nevetséges) diktátorok (Észak Korea, Türkmenisztán), háborús helyszínek (Jugoszlávia, Szomália), érdekes emberek (az utolsó magyar hadifogoly: Toma András, a félig magyar Németh Szamira, a végtagok nélküli Vujicsics, a „fekete hógolyó" és az amerikai tornászlány). Hazaszeretet, humor és az akaraterő diadala mind-mind része volt a lebilincselően izgalmas előadásnak. A két óra során a pesszimizmustól eljutottunk az optimizmusig, az álmoktól a kitartáson keresztül a csodáig.
Egy felejthetetlen estével lettünk gazdagabbak.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 23. csütörtök • Zelma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Fölszállott a pávaAz idei Fölszállott a páva gyerekévadában a gyerekek ezúttal is négy kategóriában – énekes szólisták és énekegyüttesek; hangszeres szólisták és zenekarok; táncos szólisták és táncospárok; néptáncegyüttesek – mérhetik össze a tudásukat.
Irodalom, játék, élménybeszámoló a könyvtárbanNagygeresd Község Önkormányzata évek óta részt vesz a Vas Megyei Könyvtárellátási Rendszer által koordinált programban. Az idei évben is különböző rendezvényeken éltünk a lehetőséggel, így a nyusziváró, a gyereknap és majd a Mikulás-ünnepség műsora is a rendszer támogatásával kerültek, illetve kerül megszervezésre.
 „Vándor Székely” - Néprajzi kiállítás SzakonybanBálinth Zoltán erdélyi néprajzi gyűjteményéből válogatást nyújtó „Vándor Székely” című kiállítás megnyitójára szeptember 8-án került sor.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online