Számos program vár még a Nemesládonyiakra

2018. december 14.
Témakör: Kultúra | Település: Nemesládony

A december mindig sok programot tartogat a falu lakói számára. Kezdődik december 2-án vasárnap 14 órakor, amikor is adventi ünnepségünk keretében, a kibővített ravatalozó átadására is sor kerül, valamint fellobban a koszorún az első gyertyaláng.

A kultúrházban, gyermekeink kedves kis előadását tekinthetik meg, mellyel már a közelgő karácsonyi ünnepre hangolódhatunk. A műsor után megvendégeljük a közönséget. December 9-én vasárnap 14 órakor, hozzánk is ellátogat a nagyszakállú Télapó, hogy megajándékozza a jó gyermekeket. Amíg várjuk, hogy megérkezzen Mikulás, addig egy bábelőadást tekinthetünk meg Pető Ferenc bábművész előadásában, melynek címe a Mikulás csizmája. December 16-án vasárnap 14 órakor az időseket köszöntjük, a már hagyományos nyugdíjas napi ünnepségünkön. Itt szintén meglepetés műsorral kedveskednek a gyermekek. Reméljük felkeltettük a lakosság figyelmét, és megtisztelik rendezvényeinket.
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. március 20. szerda • Klaudia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Magyar Kultúra Napja kisvárosainkbanCsepregen már január 20-án gálaműsorral emlékeztek meg a Himnusz születésnapjáról. A Farkas Sándor Egylet citerásai és énekesei hangulatos népdalcsokra vezette be az eseményt. Majd Sági Ferenc a száz éve elhunyt Ady Endre: A föl-földobott kő című költeményét adta elő.
Fontosak az értékeink – Sudár Lászlóné Molnár Zsuzsanna könyvét karolta fel a csepregi önkormányzatSajtónyilvános könyvbemutatót tartottak a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében december 12-én szerda délután. Hosszan tartó kutatómunka eredményét foglalja össze a most megjelent mű.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online