XIX. Tűzoltótábor Csepregen

2019. augusztus 14. | Szerző: SB
Témakör: Közélet | Település: Csepreg

19. alkalommal adott otthont a csepregi tűzoltóság 48 gyermek táboroztatásának, melyet július 8–12. között tartottak.

A tábor kezdetén csak a tűzoltó szülők gyermekeinek szervezték, mostanra azonban már nemcsak a helyi iskolások, hanem a környékbeli diákok is várják ezt az egy hetet. Nem titkolt szándék, hogy felhívják e nemes szakma szépségeire a táborozók figyelmét. Az 5 nap alatt sok színes élményben volt részük a gyerekeknek. Jártak a celldömölki tűzoltóságon, kirándultak, fürdőztek. A szakmai napon kutyás rendőrök tartottak előadást, és jártak játszóházban is. A gyerekek többsége nem először vesz részt a táborban, a nagyobbak már visszatérő vendégek. A táborozók számára gyorsan elrepült az egy hét, sokan már várják a jövő évi jubileumi, 20. tűzoltótábort.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Akik sokat dolgoztak a közösségért CsepregenElőző lapszámunkban bemutattuk a csepregi búcsúhoz kapcsolódó eseményeket, olvashattak a kitüntetések átadásáról is. Most közzé tesszük a méltatásokat és a kitüntetettek fotóit.
Egymás nemzettestvérei - Horvát nap CsepregenNagyszabású programokkal, könyvbemutatóval színesített programmal készült Csepreg Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata.
Idén is kirándult Sajtoskál Szeptember 14-én, szombaton Sajtoskál lakosai meglátogatták Székesfehérvárt. A hagyományos falukiránduláson idén 69 fő vett részt. Reggel 7 órakor indult a busz a helyi Művelődési ház elől.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online