Vigyáznak ránk!

2017. október 5. | Szerző: Kissné
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Vigyáznak ránk!

Megkezdte működését a 14 önkéntesből álló Tömördi Polgárőr Egyesület. Céljuk a lakosság biztonságérzetének növelése.

A jövőben rendszeresen feltűnnek majd településünk utcáin.
Szeptemberben az Országos Polgárőr Szövetségtől két darab kerékpárt kaptak, így szolgálatukat még hatékonyabban tudják ellátni.
Idén szeptemberben Táplánszentkereszten rendezték meg a Vas Megyei Polgárőr Napot: részt vettek a tömördi polgárőrök is. Külön öröm számunkra, hogy az elismertek között mieink is ott voltak! Kiváló polgárőr munkáért kitüntetést kapott Horváth András, az egyesület elnöke. A polgárőr mozgalom támogatásáért pedig Kollárits Gábort, az egyesület alelnökét jutalmazták. Gratulálunk mindkettőjüknek! Valamennyi polgárőrnek eseménymentes munkát kívánunk, és köszönet a szolgálatukért!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Adomány a szebb karácsonyértAz ünnep közeledtével fontos, hogy gondoljunk a nehézségekkel küzdő családokra, idős, beteg emberekre is, akiknek nem lehet teljes a karácsonyuk.
Tettre készen 125 éve EgyházasfalubanNevezetes dátum marad községünk Önkéntes Tűzoltó Egyesületének életében november harmadik szombatja, amikor volt csapattársaik, s a meghívott vendégek gyűrűjében teljes létszámban és díszes egyenruhában sorakozott fel a jelenlegi aktív tagság, hogy a kezdetekre visszaemlékezve fejet hajtsanak az alapító elődök, és 125 év példás múltja előtt.
Püspöki áldás. Felszentelték a répceszentgyörgyi ravatalozót (képgaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online