Vigyáznak ránk!

2017. október 5. | Szerző: Kissné
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Vigyáznak ránk!

Megkezdte működését a 14 önkéntesből álló Tömördi Polgárőr Egyesület. Céljuk a lakosság biztonságérzetének növelése.

A jövőben rendszeresen feltűnnek majd településünk utcáin.
Szeptemberben az Országos Polgárőr Szövetségtől két darab kerékpárt kaptak, így szolgálatukat még hatékonyabban tudják ellátni.
Idén szeptemberben Táplánszentkereszten rendezték meg a Vas Megyei Polgárőr Napot: részt vettek a tömördi polgárőrök is. Külön öröm számunkra, hogy az elismertek között mieink is ott voltak! Kiváló polgárőr munkáért kitüntetést kapott Horváth András, az egyesület elnöke. A polgárőr mozgalom támogatásáért pedig Kollárits Gábort, az egyesület alelnökét jutalmazták. Gratulálunk mindkettőjüknek! Valamennyi polgárőrnek eseménymentes munkát kívánunk, és köszönet a szolgálatukért!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 19. péntek • Nándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online