Vigyáznak ránk!

2017. október 5. | Szerző: Kissné
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Vigyáznak ránk!

Megkezdte működését a 14 önkéntesből álló Tömördi Polgárőr Egyesület. Céljuk a lakosság biztonságérzetének növelése.

A jövőben rendszeresen feltűnnek majd településünk utcáin.
Szeptemberben az Országos Polgárőr Szövetségtől két darab kerékpárt kaptak, így szolgálatukat még hatékonyabban tudják ellátni.
Idén szeptemberben Táplánszentkereszten rendezték meg a Vas Megyei Polgárőr Napot: részt vettek a tömördi polgárőrök is. Külön öröm számunkra, hogy az elismertek között mieink is ott voltak! Kiváló polgárőr munkáért kitüntetést kapott Horváth András, az egyesület elnöke. A polgárőr mozgalom támogatásáért pedig Kollárits Gábort, az egyesület alelnökét jutalmazták. Gratulálunk mindkettőjüknek! Valamennyi polgárőrnek eseménymentes munkát kívánunk, és köszönet a szolgálatukért!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 23. hétfő • Béla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Húsvétvárás TömördönMárcius 24-én szombaton tartottuk húsvétváró kézműves foglalkozásunkat Tömördön. Kicsik és a nagyok jól érezték magukat.
Tavaszköszöntő TompaládonybanA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került tavaszváró rendezvényünk. Március 17-én, szombaton próbáltuk előcsalogatni a kikeletet, amit csak a színfalak mögött sikerült megvalósítani, hisz az időjárás ezen a napon, igazán zord arcát mutatta.
Köszöntötték a csepregi Borbarát HölgyeketA Nemzetközi Nőnap 1917 óta /Magyarországon 1948 óta/ állandósított dátuma március 8. Ezen a napon vagy ennek táján a férfiak köszöntik a nőket. Ez a szokás máig is él, sőt olyan közösségekben is gyakorolják, mint a csepregi Hegyközség és a csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online