Varga Gábor emléknap és horgászverseny

2019. szeptember 13. | Szerző: Haller Erzsébet
Témakör: Közélet | Település: Simaság
Varga Gábor emléknap és horgászverseny

Május 10-én horgászversenyt rendeztek a simasági horgásztavon, Varga Gábor emlékére. Második alkalommal került sor a megemlékezéssel egybekötött versenyre.

Immár két éve, hogy Gábor nincs közöttünk... Gábor szenvedélyes horgász volt, előtte állt az élet, végre megismerte a szerelmét... Aztán egy napon, 2017. augusztus 14-én mindennek vége szakadt. Örökre és megváltoztathatatlanul. Számos horgásztárs jelentkezett a versenyre, akik már reggel fél 7-kor gyülekeztek a tónál (előző este a volt iskolatársak és barátok koszorút helyeztek el Gábor sírján). Simon Dániel iskolatárs és barát megnyitó szavai könnyeket fakasztottak a szemekbe, az elhomályosult tekintetek jelezték a valódi emlékezést. Maga a verseny délig tartott, az első három helyezett díjazásban részesült. Az emléknapon a horgásztársak mellett részt vettek a régi iskolatársak, a volt barátok, ismerősök, Gábor volt barátnője és nem utolsó sorban családtagjai is. Amíg a verseny zajlott, a többiek beszélgettek, felidézték Gáborral kapcsolatos emlékeiket. Az emlékverseny közös ebéddel zárult, amit Gábor édesanyja saját készítésű süteményekkel gazdagított. Köszönet illeti Simon Dániel főszervezőt, aki fontosnak tartotta, hogy évről-évre megemlékezzenek Gáborról. Külön köszönet illeti Gábor szüleit, akik elfelejteni ugyan soha nem tudják a fiúkat, de jó érzéssel töltötte el őket, hogy ezen a napon másokkal együtt emlékezhettek meg róla.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Akik sokat dolgoztak a közösségért CsepregenElőző lapszámunkban bemutattuk a csepregi búcsúhoz kapcsolódó eseményeket, olvashattak a kitüntetések átadásáról is. Most közzé tesszük a méltatásokat és a kitüntetettek fotóit.
Egymás nemzettestvérei - Horvát nap CsepregenNagyszabású programokkal, könyvbemutatóval színesített programmal készült Csepreg Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata.
Idén is kirándult Sajtoskál Szeptember 14-én, szombaton Sajtoskál lakosai meglátogatták Székesfehérvárt. A hagyományos falukiránduláson idén 69 fő vett részt. Reggel 7 órakor indult a busz a helyi Művelődési ház elől.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online