Vakáció búcsúztató a Völcseji Horgásztónál

2019. október 7. | Szerző: Balics Katalin
Témakör: Közélet | Település: Völcsej
Vakáció búcsúztató a Völcseji Horgásztónál

Augusztus utolsó szombatján vidám vakáció búcsúztatóra gyülekeztek a völcsejiek a Horgásztónál.

„Gördülékeny járda" elnevezéssel invitálta a gyerekeket a helyi önkormányzat a nemrég elkészült járda felavatására. Aki kerékpárral, rollerrel, gyerek kismotorral vagy akár babakocsival „gördült" a rendezvény helyszínére, csokit kapott. Trambulin és élőcsocsó várta a gyerekeket. Utóbbit a felnőttek is nagy lelkesedéssel próbálták ki, sötétedésig megállás nélkül folytak a meccsek, minden korosztály részvételével. A tábortűznél is nagy volt a nyüzsgés: sült a szalonna, krumpli, virsli; ki-ki amit a „batyujában" hozott, de olyan is volt, aki a sütögetés helyett a bográcsozást választotta. Szerencsére az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, éjfélig folyt a mulatság a Molnár András által előadott remek zenékre.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Akik sokat dolgoztak a közösségért CsepregenElőző lapszámunkban bemutattuk a csepregi búcsúhoz kapcsolódó eseményeket, olvashattak a kitüntetések átadásáról is. Most közzé tesszük a méltatásokat és a kitüntetettek fotóit.
Egymás nemzettestvérei - Horvát nap CsepregenNagyszabású programokkal, könyvbemutatóval színesített programmal készült Csepreg Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata.
Idén is kirándult Sajtoskál Szeptember 14-én, szombaton Sajtoskál lakosai meglátogatták Székesfehérvárt. A hagyományos falukiránduláson idén 69 fő vett részt. Reggel 7 órakor indult a busz a helyi Művelődési ház elől.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online