Újra kirándultak a Tömördiek

2018. június 21.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Újra kirándultak a Tömördiek

Baden bei Wien ahol a Kurparkot néztük meg, bár rövid időt töltöttünk itt, a látvány páratlanul szép volt.

Bécsben egy időutazáson vettünk részt, egy-két megálló hátborzongató volt, de ennek ellenére élveztük. A végén lovas hintóval Bécs felett repültünk, még egy kis hó is esett. Megnéztük a Szent István Székesegyházat, itt a nagyon sportosak felmentek a déli toronyba, 343 lépcsőn fel és vissza. Igazán remek kis csapat. Majd a rózsakertbe sétáltunk át, ugyan a több száz rózsa még nem borult virágba, de így is nagyon szép volt. Busszal átmentünk a Motorikparkba, felnőtt, gyerek kipróbálta az akadályokat. Hazafelé Sopronban megálltunk egy szelet sütire és fagyira. Sötétben fáradtan és szerencsére mindannyian épségben (kisebb horzsolást leszámítva) hazaértünk. Bécs gyönyörű város, sok látnivalóval, másodszor jártunk itt, de még bőven lenne mit megnézni. Tudjuk, hogy a mi kis hazánkban sok látnivaló akad, sajnos a távolság gátat szab, mivel egy napos kirándulásokat szervezünk, ezért a több órás utazás sok időt elvenne. Talán majd egyszer sikerül két napos utat is tervezni. Azt hiszem magam és a többi résztvevő nevében is mondhatom, hogy igazán jól éreztük magunkat.

Puskerné Bea

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 15. csütörtök • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ismét a traktoroké volt a főszerep SopronhorpácsonImmáron harmadik alkalommal került megrendezésre ez a hagyományteremtő rendezvény, amely sajnos szeptember 8-án a rossz időre való tekintettel nem valósulhatott meg.
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online