Tűzoltólaktanyát avattak Kőszegen

2018. november 21. | Szerző: yde
Témakör: Közélet
Tűzoltólaktanyát avattak Kőszegen

Az idei esztendőben ünnepelte megalakulásának 150 éves jubileumát a Kőszegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

A jubileumi év méltó megkoronázása volt a nemrégiben átadott új tűzoltólaktanya épülete, melynek átadó ünnepségén a Belügyminisztérium képviseletében Kontrát Károly miniszterhelyettes mondott ünnepi beszédet. A vissza nem térítendő kormányzati támogatásnak köszönhetően összesen 187,5 millió forintból építettek fel az épületet. A mintegy 500 négyzetméteres, eme¬letes épületben kialakítot¬tak többek között ügyeleti he¬lyiséget, irodát, öltözőt, kony¬hát, fürdőszobát, társalgót. A laktanyához három tűzoltó autó befogadására alkalmas garázs is tartozik. Az átadó ünnepségen Ágh Péter országgyűlési képviselő kifejtette, hogy a most megvalósuló fejlesztés azért is kiemelten fontos, mert ezzel a régi tűzoltólaktanya helyszíne felszabadult, és ott egy újabb, már elnyert pályázati forrásból új beruházás valósul majd meg.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonA Bükfürdő Thermal & Spa-ban tartották 2019. április 24-én a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton sajtótájékoztatóját, ahol a sajtó képviselői mellett jelent volt Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóbanEgy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.
A város szépkorúit köszöntötték Kilencvenéves városi polgároknál járt a csepregi polgármester, a jubileum alkalmával otthonukban látogatta meg, s köszöntötte fel őket.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online