Születésnapján köszöntötték a 90 éves Ódor Ernőnét

2019. július 5. | Szerző: Pietrowskiné Végh Andrea
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Születésnapján köszöntötték a 90 éves Ódor Ernőnét

Ódor Ernőnét 2019. június 1-én köszöntötték 90. születésnapja alkalmából.

A képviselő-testület nevében Németh László polgármester úr ajándékcsomaggal kedveskedett és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr személyre szóló emléklapját is átadta, melyben megbecsülését és háláját fejezte ki idős polgárjaink iránt. A katolikus egyházközség részéről pedig Sári Vince lepte meg virágcsokorral a szépkorú asszonyt. Margit néni élete nem volt egyszerű, férjét korán elveszítette, így fiát egyedül nevelte. Maga küzdött a mindennapi megélhetésért, a TSZ-ben is dolgozott. Idős korára fia lett a támasza és ezt a szép ünnepséget is Gábor szervezte édesanyja részére. A község nevében Isten áldásával kívánunk jó egészséget!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Hősök napi megemlékezésA magyar hősök emlékünnepének története IV. Károlynak, az utolsó magyar királynak a kezdeményezéséig nyúlik vissza.
Elkezdődött a 14. Gyógybor napok Bükön (fotógaléria)
Családi Nap Völcsejen2019. június 22-én került megrendezésre Völcsejen a hagyományos Családi Nap. Színes program várta az odalátogatókat: kézműves foglalkoztató, ugráló vár, homokkép készítés, helyi termelő termékeinek kóstolása, lovaglási lehetőség és tombolasorsolás.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online