Születésnapján köszöntötték a 90 éves Ódor Ernőnét

2019. július 5. | Szerző: Pietrowskiné Végh Andrea
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Születésnapján köszöntötték a 90 éves Ódor Ernőnét

Ódor Ernőnét 2019. június 1-én köszöntötték 90. születésnapja alkalmából.

A képviselő-testület nevében Németh László polgármester úr ajándékcsomaggal kedveskedett és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr személyre szóló emléklapját is átadta, melyben megbecsülését és háláját fejezte ki idős polgárjaink iránt. A katolikus egyházközség részéről pedig Sári Vince lepte meg virágcsokorral a szépkorú asszonyt. Margit néni élete nem volt egyszerű, férjét korán elveszítette, így fiát egyedül nevelte. Maga küzdött a mindennapi megélhetésért, a TSZ-ben is dolgozott. Idős korára fia lett a támasza és ezt a szép ünnepséget is Gábor szervezte édesanyja részére. A község nevében Isten áldásával kívánunk jó egészséget!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 18. hétfő • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tök Jó Napunk voltHa Tök Jó Nap, akkor már szinte biztos, hogy esik az eső is, és ez most sem volt másképp. De a versenyző csapatok kedvét ez cseppet sem szegte. Gyorsan sátrakat állítottak, nagy ernyőket tettek e kondérok fölé, és kezdődhetett is a jó hangulatú főzőverseny.
Mobilitási nap NemesládonybanA tavalyihoz hasonlóan idén is részt vett Nemesládony a mobilitási pályázaton, melyen ötszázezer forintot nyert. Az összeget sportszerek vásárlására fordították. További kerékpárokkal, trambulinnal, labdákkal, fittball-labdákkal, súlyzókkal, rollerekkel, dartssal, röplabda hálóval és még nagyon sok hasznos eszközzel gazdagodott az Önkormányzat, és ezáltal a falu lakói.
Köszönet
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online