Szépkorú köszöntése Tormásligeten

2019. október 11. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Tormásliget
Szépkorú köszöntése Tormásligeten

2019. szeptember 15-én ünnepelte településünkön Horváth Jánosné, Mariska néni, a 90. születésnapját!

Ez alkalomból kerestük fel Őt otthonában Czetin Tamás alpolgármester úrral. Átadtuk az Orbán Viktor miniszterelnök Úr által küldött emléklapot, a település nevében pedig ajándékkosárral és virágcsokorral köszöntöttük! Mariska Néni szerető családja körében töltötte a nagy napot, 3 fia, 3 menye, 3 unokája és 4 dédunokája ünnepelte.!
Ezúton is kívánunk Neki nagyon boldog születésnapot, az Isten éltesse sokáig!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 19. kedd • Erzsébet
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Nyugdíjasok köszöntéseAz előbbi szép gondolatokkal hívta és várta Nagygeresd Község Képviselő-testülete október 5-én településünk nyugdíjasait egy közös ünneplésre.
Tök Jó Napunk voltHa Tök Jó Nap, akkor már szinte biztos, hogy esik az eső is, és ez most sem volt másképp. De a versenyző csapatok kedvét ez cseppet sem szegte. Gyorsan sátrakat állítottak, nagy ernyőket tettek e kondérok fölé, és kezdődhetett is a jó hangulatú főzőverseny.
Mobilitási nap NemesládonybanA tavalyihoz hasonlóan idén is részt vett Nemesládony a mobilitási pályázaton, melyen ötszázezer forintot nyert. Az összeget sportszerek vásárlására fordították. További kerékpárokkal, trambulinnal, labdákkal, fittball-labdákkal, súlyzókkal, rollerekkel, dartssal, röplabda hálóval és még nagyon sok hasznos eszközzel gazdagodott az Önkormányzat, és ezáltal a falu lakói.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online