Szemétszedés Tömördön

2018. május 23.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Szemétszedés Tömördön

Április 14-én (szombaton) 10 órára hirdettük a szemétszedést Tömördön. Sajnos kevesen jöttünk össze, bár így is megtisztítottunk egy nagyobb útszakaszt.

Tömörd táblák között mindkét árokpart tele volt szeméttel. Van olyan terület, melyről úgy gondolják, hogy szemétlerakó hely, pedig nem. Szemeteszsákban gipszkarton maradék, lebomló hulladék. Rengeteg sörös doboz, üveg, energiaitalos doboz. Egy területet sikerült megtisztítani, de vajon meddig? Nagyon szép, ha valakinek az otthona rendben van, de a közterületek, utcák, terek, erdők tisztasága legalább annyira fontos, mint a közvetlen környezetünk, melyet óvni és védeni kellene. Valóban akkora fáradság, hogy a szemetet a rendeltetésszerű helyére vigyük? Nem mondhatnám, hogy sikeres volt a szemétszedés, ugyan összegyűjtöttünk sok szemetet, de mi belülről keserűek lettünk. Valóban ennyi embernek nem számít semmit egy rét, erdő, bokor, melyet arra használ fel, hogy eldobott szemetét betakarja? Köszönet a Résztvevőknek!


Puskerné Bea

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. december 15. szombat • Valér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Erzsébet napi újbor bemutató CsepregenA Farkas Sándor Egylet, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete 2018. november 17-én Erzsébet napi rendezvényre hívta az érdeklődőket a Petőfi Sándor Művelődési-Sportház és Könyvtárba.
Márton napi lámpás felvonulás ZsiránAz idei évben első alkalommal került megrendezésre Márton nap alkalmából a lámpás felvonulás Zsirán.
Halloween-i kézműves foglalkozás Sajtoskálon2018.11.03-án, szombaton Sajtoskál gyermekei kipróbálhatták a külföldi hagyományokat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online