Szemétszedés Tömördön

2018. május 23.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Szemétszedés Tömördön

Április 14-én (szombaton) 10 órára hirdettük a szemétszedést Tömördön. Sajnos kevesen jöttünk össze, bár így is megtisztítottunk egy nagyobb útszakaszt.

Tömörd táblák között mindkét árokpart tele volt szeméttel. Van olyan terület, melyről úgy gondolják, hogy szemétlerakó hely, pedig nem. Szemeteszsákban gipszkarton maradék, lebomló hulladék. Rengeteg sörös doboz, üveg, energiaitalos doboz. Egy területet sikerült megtisztítani, de vajon meddig? Nagyon szép, ha valakinek az otthona rendben van, de a közterületek, utcák, terek, erdők tisztasága legalább annyira fontos, mint a közvetlen környezetünk, melyet óvni és védeni kellene. Valóban akkora fáradság, hogy a szemetet a rendeltetésszerű helyére vigyük? Nem mondhatnám, hogy sikeres volt a szemétszedés, ugyan összegyűjtöttünk sok szemetet, de mi belülről keserűek lettünk. Valóban ennyi embernek nem számít semmit egy rét, erdő, bokor, melyet arra használ fel, hogy eldobott szemetét betakarja? Köszönet a Résztvevőknek!


Puskerné Bea

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 18. csütörtök • Lukács
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online