Szemétgyűjtés Szakonyban

2018. április 27. | Szerző: Boros Rudolfné
Témakör: Közélet | Település: Szakony
Szemétgyűjtés Szakonyban

Az idei évben újból volt szemétszedés Szakonyban, illetve a települést körülvevő utak mentén.

Az akcióra április 7-én került sor. A helyi könyvtár kezdeményezése találkozott az önkormányzat elképzelésével. Közösön szólították meg a helyi lakosokat, hogy minél többen vegyenek részt az eseményen. A munkálatokban a maroknyi önkéntesek csoportján kívül a képviselők, illetve a közmunkások egy része vett részt. Bőven akadt mit összegyűjteni. A hidak alatti "szemétvilág" sajnos mindenhol megtalálható volt. A zsákostól kiszórt szemét a temető melletti erdősávot pusztította, csúfította. De minden út mentén folyamatosan teltek a gyűjtőzsákok, sajnos volt mit beletenni. Az összegyűjtött szemét elszállításáról a lövői Roto Elzett Kft. gondoskodott.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 15. csütörtök • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ismét a traktoroké volt a főszerep SopronhorpácsonImmáron harmadik alkalommal került megrendezésre ez a hagyományteremtő rendezvény, amely sajnos szeptember 8-án a rossz időre való tekintettel nem valósulhatott meg.
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online