SZAKONYI HÍREK

2018. január 24. | Szerző: Boros Rudolfné
Témakör: Közélet | Település: Szakony
SZAKONYI HÍREK

• A karácsonyi várakozást egy szép és új kezdeményezés tette meghittebbé. Szakonyban is kigyúltak az ádventi ablakok fényei. A külsőségek mellett, az alkalmanként összegyűlt családok Finta József atyával közösen imádkoztak.

• A szakonyi katolikus egyházközség január 20-án harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját. A megjelenteket a szervezők nevében Csenár Mátyás köszöntötte. A rendezvényt a csepregi táncosok palotása nyitotta meg, ezt követően Finta József plébános fejezte ki köszönetét mindazoknak, akik felajánlásokkal, szervezési munkákkal segítették az est létrejöttét. Majd a vidámságé volt a főszerep a Nem hagyjuk ABBA! produkcióval. Az est folyamán a férfi vendégek megválasztották a bálkirálynőt, Hidegh Alexandra személyében.
• Januárban aerobic órák indultak Szakonyban. Az aerobic alaplépéseiből összeállított, könnyen követhető gyakorlatokra várják az érdeklődőket, mozogni vágyókat. Az alkalmakat péntekenként a közösségi házban tartják.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 19. szombat • Sára
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online