Sokszáz gyermek várta a hintón érkező Mikulást

2019. február 4. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Sokszáz gyermek várta a hintón érkező Mikulást

Immáron tizennegyedik alkalommal rendeztek Csepregen főtéri mikulásváró programot, december 5-én szerda este lovashintón gördült be a városközpontba a nagyszakállú.

Első ízben az idősek otthona lakóit látogatta meg, akik pedig műsorral kedveskedtek, s nagy örömmel fogadták az ajándékokat. A városi Promenádon időközben számtalan kisgyermek, szülő és nagyszülő várta a Mikulás és a krampuszok érkezését, s természetesen az ajándékosztás sem maradhatott el. A megjelent népes embersereget szaloncukorral, csokoládéval, cukorkával lepte meg a jóságos Télapó, de a gyermekek is rajzzal, kívánságokkal teli levelekkel ajándékozták meg őt. A főtéren a kicsiket forró tea és a sütemény várta, de forralt borból és karácsonyi zenékből sem volt hiány. Igazán hangulatos délutánban volt részük, maradandó élményeket, emlékeket szerezhettek az ide kilátogatók.
Ezt követően a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI aulájában a Mikulás a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat által gondosan összeállított csomagokat osztotta szét, megajándékozva ezzel az összegyűlt aprónépet.
A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Területi Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának közös összefogásához rendkívül sok támogató is hozzájárult, a „Mikulás a főtéren" esemény sikeres megvalósítását támogatta Csepreg Város Önkormányzat Családügyi, Kulturális és Ifjúsági Bizottsága, a Petőfi Sándor Művelődési, Sportház és Könyvtár, a Területi Gondozási Központ, a George Sorel Alapítvány, az Idős Lakókért Alapítvány, Lágler József és a Csepregi Borosgazdák.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában