Óriási siker, hatalmas élmény, életre szóló barátságok

2018. július 27.
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Óriási siker, hatalmas élmény, életre szóló barátságok

Idén, 11-edik alkalommal adott otthont, a Csepregi Ottó kemping, az Ismerős Arcok tábornak.

A mottó ezúttal, a nélküled volt, utalva arra, hogy maga a zenekar, egyéb okok miatt nem lépett fel. Ez mit sem változtatott, azon a meghitt családias hangulaton, ami az egész hetet jellemezte. Hiszen, már sokaknak ez vált megszokottá, hogy nem csak a főrendezvényekre utaznak ide, az ország minden pontjáról, és határon túlról is, hanem nyaralás is egyben. Éjszakába nyúló beszélgetések, spontán zenélés, ami közel hozza az embereket egymáshoz. Ez egyébként egy sehol máshol nem tapasztalható, összetartozás élményt nyújt a rendezvényre érkezőknek. Mint az elmúlt években, ezúttal is kitettek magukért a rendezők. Olyan fellépőknek tapsolhatott a közönség, mint a Kalapács-Rudán páros, az Ős P.box, vagy a legendás Karthágó. De, hogy ne csak a Rock zenéről szóljon a tábor, volt bortúra, néptánc bemutató és fúvós zene is. A szívélyes fogadtatás és a kemping idilli környezete hozza össze, évről évre azokat az embereket, kiket a zene szeretete mellett, a barátság is összeköt. Az újonnan érkező első táborlakók némi csodálkozással szemlélték ezt a fajta érzést, és csak annyit reagáltak: ide újra jönni kell. Mi lesz ezután? Ami biztos, mi ott leszünk. Remélhetőleg, a névadó zenekar is visszatér majd, hiszen ez a 11 év vitathatatlanul az ő érdemük is. Újabb felejthetetlen élmények, friss barátságok, ezzel zárult ez az év. Búcsúztunk a leggyakrabban elhangzó mondattal, Jövőre, újra itt, veletek.


„Badface"

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 23. csütörtök • Dezső
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Jótékonysági délutánCivil kezdeményezésre és szervezésben indult el az az akció, melynek keretében a szívtranszplantáción átesett Farkas Zoltán részére indult gyűjtés.
Húsvéti rendezvény Nagygeresden.A tavaszi szünet beköszöntével, vidám, nyusziváró délutánra invitálta önkormányzatunk a gyerekeket és szüleiket. A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer jóvoltából, ismét lehetőségünk nyílt egy olvasást népszerűsítő program megszervezésére, amely egyben egy játékos foglalkozás a gyerekeknek.
Gyémántlakodalom Tömördön60 évvel ezelőtt két tömördi fiatal is úgy gondolta ŐK EGYMÁSNAK TEREMTETTEK! Németh József és Magyar Ilona 1959. március 30-án kötöttek házasságot Tömördön, s az idei évben gyámántlakodalmukat ülhették fiaikkal és azok családjával településünkön.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online