Önfeledt szórakozással indult a nyár

2018. augusztus 6.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Önfeledt szórakozással indult a nyár

Jól kezdődött az idei vakáció a nemesládonyi gyermekeknek. Az önkormányzat kirándulást szervezett nekik és szüleiknek, Zalaszabarra a Zobori Élményparkba.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, egész nap örülhettünk a szép időnek. A gyerkőcök (és persze a bátrabb felnőttek) kipróbálhatták a park valamennyi lehetőségét- a kiszuperált járműveket, a jobbnál-jobb csúszdákat, trambulinokat, kisvonatot és a vizes játszóteret. Pihenés gyanánt a park mini állatkertjében töltöttük el az időt. Sajnos hamar elrepült a kirándulásra szánt nap, a gyerekeket úgy kellett kikönyörögni az élményparkból. Természetesen a fagylaltozás sem maradhatott el. Hazafelé Sümegen hódoltunk eme kulináris élvezetnek. Új élményekben gazdagodva tértünk haza. Köszönjük a képviselő testületnek ezt a csodás napot!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 20. hétfő • Bernát, Felícia
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Gyémántlakodalom Tömördön60 évvel ezelőtt két tömördi fiatal is úgy gondolta ŐK EGYMÁSNAK TEREMTETTEK! Németh József és Magyar Ilona 1959. március 30-án kötöttek házasságot Tömördön, s az idei évben gyámántlakodalmukat ülhették fiaikkal és azok családjával településünkön.
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonA Bükfürdő Thermal & Spa-ban tartották 2019. április 24-én a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton sajtótájékoztatóját, ahol a sajtó képviselői mellett jelent volt Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóbanEgy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online