Nyusziköszöntő Tömördön

2019. május 2. | Szerző: Kurucz Enikő
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Nyusziköszöntő Tömördön

Nagy napra ébredtek a gyerekek nagyszombaton, Tömördön. Izgalmas programokkal vártuk őket délután.

A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer támogatásával kézműves foglalkoztatást szerveztünk, ahol szebbnél szebb díszeket készítettünk. Többek között ajtódíszeket, és csodás tojásokat, amelyekkel a húsvéti asztalt varázsolhatták szebbé a gyerkőcök. Amíg mi szorgalmasan barkácsoltunk, megérkezett a nyuszi is a Faluházhoz. A fák és a bokrok tövében tojások és nyuszik várták, hogy kis kosarakba összegyűjtsék őket. Az izgalmas kaland után pihenésképpen sütiztünk. Köszönjük szépen Tömörd Község Önkormányzatának a támogatását, hogy megvalósíthattuk ezt a csodás délutánt a gyerekek számára. Szeretnénk, ha ez a rendezvény hagyománnyá válna és jövőre is együtt várhatnánk a nyuszit.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonA Bükfürdő Thermal & Spa-ban tartották 2019. április 24-én a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton sajtótájékoztatóját, ahol a sajtó képviselői mellett jelent volt Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóbanEgy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.
A város szépkorúit köszöntötték Kilencvenéves városi polgároknál járt a csepregi polgármester, a jubileum alkalmával otthonukban látogatta meg, s köszöntötte fel őket.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online