Nyuszi váró a tömördi buszmegállóban

2019. május 15. | Szerző: Kurucz Enikő
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóban

Egy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.

A gyerekek szorgosan aggatták a színes tojásokat a fákra. Ültettünk virágokat a virágládákba és a kocsikba, amiket a vidám nyuszik húztak. A tarka árvácskák között vidáman kukucskáltak a tojások. Volt, aki kiegészítette saját díszeivel a készletünket, amit az önkormányzat támogatásával vásároltunk meg. Vidám hangulatban telt el a délután. A nap végén süteménnyel és üdítővel ünnepeltük meg a szorgos munka eredményét. Szeretnénk megköszönni mindazoknak a munkáját, akik segítségükkel támogatták a buszforduló megszépülését. Reméljük jövőre is lesznek vállalkozó kedvű gyerekek, akik segítenek nekünk. Mi várunk mindenkit!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. július 23. kedd • Lenke
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Hősök napi megemlékezésA magyar hősök emlékünnepének története IV. Károlynak, az utolsó magyar királynak a kezdeményezéséig nyúlik vissza.
Elkezdődött a 14. Gyógybor napok Bükön (fotógaléria)
Családi Nap Völcsejen2019. június 22-én került megrendezésre Völcsejen a hagyományos Családi Nap. Színes program várta az odalátogatókat: kézműves foglalkoztató, ugráló vár, homokkép készítés, helyi termelő termékeinek kóstolása, lovaglási lehetőség és tombolasorsolás.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online