Nyuszi váró a tömördi buszmegállóban

2019. május 15. | Szerző: Kurucz Enikő
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóban

Egy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.

A gyerekek szorgosan aggatták a színes tojásokat a fákra. Ültettünk virágokat a virágládákba és a kocsikba, amiket a vidám nyuszik húztak. A tarka árvácskák között vidáman kukucskáltak a tojások. Volt, aki kiegészítette saját díszeivel a készletünket, amit az önkormányzat támogatásával vásároltunk meg. Vidám hangulatban telt el a délután. A nap végén süteménnyel és üdítővel ünnepeltük meg a szorgos munka eredményét. Szeretnénk megköszönni mindazoknak a munkáját, akik segítségükkel támogatták a buszforduló megszépülését. Reméljük jövőre is lesznek vállalkozó kedvű gyerekek, akik segítenek nekünk. Mi várunk mindenkit!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonA Bükfürdő Thermal & Spa-ban tartották 2019. április 24-én a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton sajtótájékoztatóját, ahol a sajtó képviselői mellett jelent volt Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
A város szépkorúit köszöntötték Kilencvenéves városi polgároknál járt a csepregi polgármester, a jubileum alkalmával otthonukban látogatta meg, s köszöntötte fel őket.
Ákom-bákom bábcsoport járt TömördönEgy kellemes napon a Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer támogatásával falunkban köszönthettük az Ákom-bákom bábcsoportot, akik előadásában
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online