Nyugdíjas-találkozó Nemesládonyban

2019. február 6. | Szerző: Pietrowskiné Végh Andrea
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Nyugdíjas-találkozó Nemesládonyban

December 16-án ismét összegyűltünk a falu kultúrházában, hogy az időseket ünnepeljük. Szép számmal érkeztek nyugdíjasaink, akiket Németh László polgármester úr köszöntött, majd a gyermekek énekes-zenés műsorát tekinthették meg.

Az idén a felnőttek is egy előadással készültek, a Pletykás asszonyok című színdarabot adták elő, melyen nagyokat derültek a vendégek. A műsorok után finom ebédet szolgáltak fel, majd a sütemények is terítékre kerültek. A jó hangulatot tovább fokozta Tóth Tünde zenés műsora. A művésznő nem először jár településünkön, a júliusi falunapunkon már egyszer színpadra állt, és nagy sikert aratott. Ezért gondolta a polgármester úr, hogy ismét elhívja Tündit, és ezzel kedveskedik a meghívottaknak. Sikerült. Gyönyörű karácsonyi dalokat hallhattunk, melyek átjárták szívünk-lelkünk. Reméljük, mindenki jól érezte magát, és 2019-ben is megtisztelik rendezvényeinket.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. április 18. csütörtök • Andrea, Ilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ez történt TompaládonybanA tavalyi évhez hasonlóan a márciusi hosszú hétvégén került megrendezésre a várva-várt tavaszköszöntő rendezvény, ahol egyben megemlékeztünk az 1948-as forradalomról, nemzetünk újkori virágzásának legszebb időszakáról is.
Mécsesek a csepregi temetőben, ott is megemlékeztek az iskola névadójárólCsepregen a 2007-ben megnyílt új iskolát a helység jeles szülöttéről, dr. Csepregi Horváth Jánosról (1853–1945) nevezték el, akinek jelentős szerepe volt 1900 körül a hazai kisiparosok fogyasztási és értékesítési szövetkezetekbe tömörítésében; munkásságáért nemességet is nyert.
Farsang TömördönAz elmúlt évektől egy kicsit eltérő volt az idei farsang időszaka községünkben. Mindenki számára ismerős, hogy január 6-án kezdődik a mulatozás időszaka, nálunk a buszmegálló „álarcai” már jelezték, hogy idén hosszú lesz ez a vidámsággal bővelkedő idő.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online