Nyugdíjas nap Sajtoskálon

2019. július 10. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Nyugdíjas nap Sajtoskálon

Minden év júniusában Sajtoskál község a nyugdíjasokat ünnepli. Idén 2019. június 15-re esett a rendezvény.

Egy órakor megtelt a művelődési ház terme szép korúakkal. Miután mindenki elfoglalta a helyét, Haller Imre polgármester Úr szép szavakkal köszöntötte a jelenlévőket, majd elkezdték felszolgálni az ebédet. Idén is többféle étel közül tudtak választani a jelenlévők. Az ebéd elfogyasztása után közösen kávéztak, s falatoztak a különböző sütemények és sós harapnivalók közül. Fél háromkor pedig kezdődött a műsor. Idén a Tompaládonyi Fiatalok Társulata zenés-táncos programmal szórakoztatta a jelenlévőket. A társulat nyolc hölgy tagja elsőként táncos műsort mutatott be, majd ezt követte az énekes produkció, ahol csodálatos duetteket hallhattak a rendezvényre látogatók. A műsort mulatozás követte, idén is Zugonits Arnold szolgáltatta a remek muzsikát. A nagy melegnek köszönhetően a jelenlévők jobban preferálták a dalolászást, mintsem a táncolást, de természetesen így is remek hangulatban telt el az idei nyugdíjas nap is.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. november 18. hétfő • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Tök Jó Napunk voltHa Tök Jó Nap, akkor már szinte biztos, hogy esik az eső is, és ez most sem volt másképp. De a versenyző csapatok kedvét ez cseppet sem szegte. Gyorsan sátrakat állítottak, nagy ernyőket tettek e kondérok fölé, és kezdődhetett is a jó hangulatú főzőverseny.
Mobilitási nap NemesládonybanA tavalyihoz hasonlóan idén is részt vett Nemesládony a mobilitási pályázaton, melyen ötszázezer forintot nyert. Az összeget sportszerek vásárlására fordították. További kerékpárokkal, trambulinnal, labdákkal, fittball-labdákkal, súlyzókkal, rollerekkel, dartssal, röplabda hálóval és még nagyon sok hasznos eszközzel gazdagodott az Önkormányzat, és ezáltal a falu lakói.
Köszönet
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online