Nyárbúcsúztató szalonnasütés!

2017. október 24.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Nyárbúcsúztató szalonnasütés!

Szeptember 16-án 18 órára szerveztük a szalonnasütést Tömördön. A Faluháznál hangulatos környezetben tábortűznél szerettük volna megtartani.

Sajnos az időjárás közbeszólt, egészen 16 óráig úgy tűnt, hogy a locsogó eső miatt el kell halasztanunk. Telefonon felvettük a kapcsolatot és átszerveztük. Egyik család felajánlotta a sütőjét, melyet tető alatt is lehet használni. A Faluház melletti kiülőt választottuk, nem lett volna baj, ha nagyobb a hely - reméljük a jövőben kibővül - de így is hangulatos volt.
A Fiúk vágtak mogyoróbotot, kihegyezték, megrakták a tűzet. Kosárban vittük a szalonnát, virslit, hagymát, paradicsomot, paprikát, sütit. Volt „kedvcsináló" ivólé. Mire a sütésre került sor az eső is elállt. Felköszöntöttünk egy születésnapost, és ezen a napon egy pár épp a 22. házassági évfordulóját ünnepelte. Köszönjük szépen mindenkinek, hogy eljött. Reméljük ebből is hagyományt csinálunk, és jövőre megismételhetjük tábortűznél szép időben. Október 07-én pedig a kitartó Zumbások kemencés partyt szerveztek - sajnos erről még képekkel nem tudunk szolgálni.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online