Napjában többször is Istentől kér útmutatást

2017. október 12. | Szerző: Horváth Zoltán
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Napjában többször is Istentől kér útmutatást

A 90 éves Anna nénit köszöntötte a polgármester Csepreg – Mindig szívet melengető, amikor egy idős ember megosztja élete fontos pillanatait valakivel. Hátha még ezt a 90. születésnapján teszi! Vlasich Krisztián polgármesternek Anna néni mesélt életéről.

Otthonában köszöntötte jubileumi, 90. születésnapja alkalmából szeptember 20-án Kovács Annát Vlasich Krisztián, Csepreg Város polgármestere. Ajándékkal érkezett, ám őt is meglepetés várta. Anna néni a kis szobában ugyanis süteménnyel, innivalóval készült a születésnapi köszönőre. A vendéglátás mellé pedig baráti beszélgetés is járt.
Kovács Anna 1927-ben született, egy leány ikertestvér és egy fiútestvér között nőtt fel, nagy szeretetben. A második világháborút követően, 1949-ben érettségizett Szombathelyen. Édesapja tősgyökeres csepregi, így költöztek később Bükről Csepreg városába. Megtudhattuk, hogy Anna néni rendkívül vallásos, napjában többször is Istentől kér útmutatást.
Míg Sopronba járt dolgozni, az utazások alatt könyvet olvasott, nagyon szereti az irodalmat, az olvasás mindig kikapcsolja. Ezt a jó hagyományt megőrizve mai is, ha teheti, akkor könyvet vesz a kezébe. Emellett nem veti meg a tévézést sem, szívesen nézi a délutáni sorozatokat. Ez azonban nem megy a munka rovására, ugyanis a házkörüli teendőket ma is gondosan ellátja.
A 90. születésnapon Vlasich Krisztiánnal egy pohár almalével koccintottak, a polgármester pedig a jeles alkalomból kívánt jó egészséget és további boldog éveket Anna néninek. Majd átnyújtotta Orbán Viktor miniszterelnök szépkorúaknak szóló emléklapját, mellé egy csokor virággal és csokoládéválogatással is kedveskedett a születésnap alkalmából.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. október 22. vasárnap • Előd
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.
Ha szeptember, akkor szüreti felvonulás CsepregenIlyenkor ősszel, szeptember vége felé és október elején a szőlő- és bortermelő vidékeinken mindenütt megélénkül az élet, hiszen kezdődik az év legfontosabb gazdasági eseménye, a szüret.
Téli gumikat nyertekSikerrel pályázott a Hankook gumiabroncs gyártóhoz a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online