Mozgalmas évzárás volt

2018. február 5.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Mozgalmas évzárás volt

Az év utolsó hónapja több programot is tartogatott a tömördiek számára. December 10-én izgatott gyerkőcökkel telt meg a község faluháza: mindannyian nagyon várták ezt a napot, hiszen kicsi falunkba ellátogatott a Mikulás.

A nagy találkozás előtt a nagyérdemű megnézhette a Mikulás virága című színdarabot. A tanulságos mese után betoppant a Nagyszakállú, aki most sem okozott csalódást, hiszen tele puttonnyal érkezett. A bátrabbak énekeltek, verset mondtak, de a megszeppent fiatalok sem maradtak ajándék nélkül. Idén is bebizonyosodott, hogy csupa jó gyerek lakik ebben a faluban.
Az ezt követő hétvégén, december 16-án karácsonyi kézműves foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők. Karácsonyi dalokat hallgatva készültek a szebbnél szebb alkotások, melyekkel a résztvevők aztán ünnepi díszbe öltöztethették otthonaikat.
Ezúton is szeretnék megköszönni minden segítséget, anyagi támogatást, melyek nélkül ezek a programok nem valósulhattak volna meg. Külön köszönöm amatőr színtársulatunk minden tagjának, hogy már évek óta számíthatok rájuk!

Schwahofer-Baranyai Tamara

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 19. szombat • Sára
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online