Móka és kacagás a sajtoskáli gyereknapon

2018. július 13. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál
Móka és kacagás a sajtoskáli gyereknapon

Sajtoskál községben május utolsó vasárnapja a gyermekekről szólt. Idén a falu apraja nagyja vidám játékokkal ünnepelte a gyereknapot. A program délután egy órakor kezdődött és este hét órakor ért véget.

A gyerkőcök életkoruknak megfelelően különböző vicces szellemi és fizikai vetélkedőkben mérhették össze tudásukat. Az ügyességi feladatok közé tartozott a különböző csokoládék, meseszereplők, illetve mesék betétdalainak felismerése, keksztorony építése a játékostárs homlokára, egyensúlyozás egy pohár vízzel a fejükön, aszfaltrajz, valamint a gyerekek bokájára kötött lufik kilyukasztgatása. A vetélkedőkön kívül tollaslabdával is elüthették az időt a gyerkőcök, melyben a szülők is szívesen részt vettek. A nagy melegnek köszönhetően hamar kiderült, hogy a gyerekek számára a legjobban a vízibomba tetszett, csak úgy repkedtek a színes vízzel teli ballonok a kultúrház udvarán. A gyerekek egymásnak dobálva várták, hogy melyikük kezében durrannak el a lufik. Néha már-már direkt, a fejük felett lyukasztották ki, hogy felfrissüljenek egy kicsit a nagy melegben.
Négy órakor a jelenlévők legnagyobb örömére megérkezett a fagylaltos autó, s mindenki kedvére válogathatott a különböző fagylaltok közül. A kis pihenő után pedig tovább folytatódtak a kora estig tartó játékok. Az összegyűlt gyerekek felszabadult, őszinte kacajából, valamint a nap végi fáradt tekintetekből ítélve az idei gyereknap is nagyon jól sikeredett.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 17. csütörtök • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Mikulás Ünnepség SajtoskálonIdén december 8-án érkezett a Mikulás a sajtoskáli gyerekekhez. Puttonya ebben az évben is tele volt szép nagy csomagokkal. Viszont mielőtt a Mikulás bácsi megérkezett volna a művelődési házba, még egy kis előadással készültek a gyerekeknek.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online