Mindenki tűzoltó akart lenni!

2017. szeptember 26.
Témakör: Közélet | Település: Peresznye, Zsira
Mindenki tűzoltó akart lenni!

Tűzoltó bemutatót szervezett a zsirai fogyatékkal élők otthonában a Peresznyei Önkéntes Tűzoltó Egyesület Orbán Gyula parancsnok vezetésével.

Hogy a bemutató még látványosabb legyen, a parancsnok segítséget kért a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóságtól: egy gépjármű fecskendővel érkeztek. A lakók megtekinthették a szereket, kipróbálhatták azokat a tűzoltók segítségével. Tüzet oltottak porral oltóval, és gyors beavatkozóval vizet locsolhattak, a végén a nagy meleg miatt egymást hűsítették. Látszott az arcokon a felszabadult öröm, és nagyon hálásak voltak a bemutatóért. Tapssal és kézfogással búcsúztak el a tűzoltóktól, és már kérdezték, mikor jönnek legközelebb. Azon a délelőttön nem volt kérdéses: mindenki tűzoltó akart lenni. Az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki a peresznyei és szombathelyi egységeknek.

Tűzoltó Egyesület Peresznye

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 19. péntek • Nándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online