Köszöntötték a csepregi Borbarát Hölgyeket

„Nélkületek !”oly’ szürke lenne a világ!”

2018. április 17. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Köszöntötték a csepregi Borbarát Hölgyeket

A Nemzetközi Nőnap 1917 óta /Magyarországon 1948 óta/ állandósított dátuma március 8. Ezen a napon vagy ennek táján a férfiak köszöntik a nőket. Ez a szokás máig is él, sőt olyan közösségekben is gyakorolják, mint a csepregi Hegyközség és a csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete.

Ebben az évben is a hagyományokhoz híven a csepregi boros gazdák meghívták a Borhölgyeket a Petőfi Művelődési - Sportház és Könyvtárba március elején egy Nőnapi rendezvényre, hogy kifejezzék köszönetüket, tiszteletüket. Jól tudják, hogy a Borhölgyek segítik munkájukat a különböző rendezvényeken és csak így együtt tudják a csepregi bor hírnevét népszerűsíteni.

Virággal, versekkel, humoros idézetekkel kedveskedtek. A műsor után baráti beszélgetéssel folytatódott az est, természetesen a gazdák szót ejtettek a soron következő feladatokról és a soron következő rendezvényekről.
Köszönjük Nekik ezt a vidám az estét!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 19. szombat • Sára
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online