Kiválóan működő közösségi tér

2018. július 23.
Témakör: Közélet | Település: Egyházasfalu
Kiválóan működő közösségi tér

Egyházasfaluban a Platán tér ismét helyet adott az Unokatestvér találkozónak.

Felvetődött az ötlet, hogy rég nem látott unokatestvéreket összehívjuk, valakivel 28-éve találkoztunk utoljára. Javaslom mindenkinek, hogy a rokoni szálakat ápolja ebben a sajnos rohanó világban. Egyre inkább háttérbe szorulnak az ilyen összejövetelek és sajnos a búcsúk is elvesztették az összetartó erejüket. Vasárnapi nap ismételten megtöltöttük a teret hisz ez a közösségi tér erre lett kitalálva. Megköszönöm minden meghívottnak még egyszer, hogy elfogadta meghívásunkat. Örülünk neki, hogy ha a rendezvények vannak minden feltétel adott az eseményekhez, költségek nélkül lehet rendezni bármit, vannak katlanok, gázégők, egyetlen kérés van csupán, hogy ugyan úgy kérjük vissza a teret, ahogy volt.

Sándor József polgármester

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 17. szerda • Hedvig
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online