Kiválóan működő közösségi tér

2018. július 23.
Témakör: Közélet | Település: Egyházasfalu
Kiválóan működő közösségi tér

Egyházasfaluban a Platán tér ismét helyet adott az Unokatestvér találkozónak.

Felvetődött az ötlet, hogy rég nem látott unokatestvéreket összehívjuk, valakivel 28-éve találkoztunk utoljára. Javaslom mindenkinek, hogy a rokoni szálakat ápolja ebben a sajnos rohanó világban. Egyre inkább háttérbe szorulnak az ilyen összejövetelek és sajnos a búcsúk is elvesztették az összetartó erejüket. Vasárnapi nap ismételten megtöltöttük a teret hisz ez a közösségi tér erre lett kitalálva. Megköszönöm minden meghívottnak még egyszer, hogy elfogadta meghívásunkat. Örülünk neki, hogy ha a rendezvények vannak minden feltétel adott az eseményekhez, költségek nélkül lehet rendezni bármit, vannak katlanok, gázégők, egyetlen kérés van csupán, hogy ugyan úgy kérjük vissza a teret, ahogy volt.

Sándor József polgármester

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 23. csütörtök • Dezső
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Jótékonysági délutánCivil kezdeményezésre és szervezésben indult el az az akció, melynek keretében a szívtranszplantáción átesett Farkas Zoltán részére indult gyűjtés.
Húsvéti rendezvény Nagygeresden.A tavaszi szünet beköszöntével, vidám, nyusziváró délutánra invitálta önkormányzatunk a gyerekeket és szüleiket. A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer jóvoltából, ismét lehetőségünk nyílt egy olvasást népszerűsítő program megszervezésére, amely egyben egy játékos foglalkozás a gyerekeknek.
Gyémántlakodalom Tömördön60 évvel ezelőtt két tömördi fiatal is úgy gondolta ŐK EGYMÁSNAK TEREMTETTEK! Németh József és Magyar Ilona 1959. március 30-án kötöttek házasságot Tömördön, s az idei évben gyámántlakodalmukat ülhették fiaikkal és azok családjával településünkön.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online