Kiválóan működő közösségi tér

2018. július 23.
Témakör: Közélet | Település: Egyházasfalu
Kiválóan működő közösségi tér

Egyházasfaluban a Platán tér ismét helyet adott az Unokatestvér találkozónak.

Felvetődött az ötlet, hogy rég nem látott unokatestvéreket összehívjuk, valakivel 28-éve találkoztunk utoljára. Javaslom mindenkinek, hogy a rokoni szálakat ápolja ebben a sajnos rohanó világban. Egyre inkább háttérbe szorulnak az ilyen összejövetelek és sajnos a búcsúk is elvesztették az összetartó erejüket. Vasárnapi nap ismételten megtöltöttük a teret hisz ez a közösségi tér erre lett kitalálva. Megköszönöm minden meghívottnak még egyszer, hogy elfogadta meghívásunkat. Örülünk neki, hogy ha a rendezvények vannak minden feltétel adott az eseményekhez, költségek nélkül lehet rendezni bármit, vannak katlanok, gázégők, egyetlen kérés van csupán, hogy ugyan úgy kérjük vissza a teret, ahogy volt.

Sándor József polgármester

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. augusztus 19. vasárnap • Huba
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Helló, Tömörd ….Minden település számára nagyon fontos annak arculata! Nekünk, tömördieknek, az egyik fontos tér a buszmegállónál található park és váróterem környéke.
Önfeledt szórakozással indult a nyárJól kezdődött az idei vakáció a nemesládonyi gyermekeknek. Az önkormányzat kirándulást szervezett nekik és szüleiknek, Zalaszabarra a Zobori Élményparkba.
Csepregi civil nap képekben
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online