Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

2017. október 19. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.

V. Németh Zsolt államtitkár és Bedi Ákos egyesületi elnök adta át az Országos Polgárőr Szövetség elismerését. A méltatás szerint „a polgárőrmozgalom kiemelkedő önzetlen támogatásáért, a polgárőr munka megbecsüléséért".
Tárgyjutalmat vehetett át Radics Gábor, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja. Az ő munkáját dr. Gulyás Ferenc rendőr ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője ismerte el.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Adomány a szebb karácsonyértAz ünnep közeledtével fontos, hogy gondoljunk a nehézségekkel küzdő családokra, idős, beteg emberekre is, akiknek nem lehet teljes a karácsonyuk.
Tettre készen 125 éve EgyházasfalubanNevezetes dátum marad községünk Önkéntes Tűzoltó Egyesületének életében november harmadik szombatja, amikor volt csapattársaik, s a meghívott vendégek gyűrűjében teljes létszámban és díszes egyenruhában sorakozott fel a jelenlegi aktív tagság, hogy a kezdetekre visszaemlékezve fejet hajtsanak az alapító elődök, és 125 év példás múltja előtt.
Püspöki áldás. Felszentelték a répceszentgyörgyi ravatalozót (képgaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online