Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

2017. október 19. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.

V. Németh Zsolt államtitkár és Bedi Ákos egyesületi elnök adta át az Országos Polgárőr Szövetség elismerését. A méltatás szerint „a polgárőrmozgalom kiemelkedő önzetlen támogatásáért, a polgárőr munka megbecsüléséért".
Tárgyjutalmat vehetett át Radics Gábor, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja. Az ő munkáját dr. Gulyás Ferenc rendőr ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője ismerte el.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online