Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

2017. október 19. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Két csepregi kitüntetett a megyei polgárőrnapon

A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át a Vas megyei polgárőr napon Horváth Zsolt, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja.

V. Németh Zsolt államtitkár és Bedi Ákos egyesületi elnök adta át az Országos Polgárőr Szövetség elismerését. A méltatás szerint „a polgárőrmozgalom kiemelkedő önzetlen támogatásáért, a polgárőr munka megbecsüléséért".
Tárgyjutalmat vehetett át Radics Gábor, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagja. Az ő munkáját dr. Gulyás Ferenc rendőr ezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője ismerte el.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online