Jól végződött a nyár Nemesládonyban

2018. október 24.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Jól végződött a nyár Nemesládonyban

Jól végződött az idei nyár a nemesládonyi gyermekeknek. 2018. augusztus 25-én nyárbúcsúztató rendezvénnyel zárult a VAKÁCIÓ.

A képviselőtestület vidám játékos délutánra invitálta a falu minden lakóját. Csokievő, kötélhúzó versenyt szerveztek a gyerkőcöknek, valamint a közkedvelt foci sem maradhatott el. A nap fénypontjaként a Berzsenyi Dániel Könyvtár szervezésében Fabók Mariann kacagtató bábelőadása, a Székely menyecske és az ördög című darab volt látható. A művésznő hamar megtalálta a közös hangot a publikummal és játékosan be is vont minket a műsorába. A falu asszonyai közt süteménysütő versenyre is sor került. Az idei legfinomabb sütemény, a zsűri döntése alapján, Rubóczkiné Börczi Viktória konyhájából került ki. Gratulálunk a nyertesnek, a többi versenyzőnek pedig köszönjük a részvételt. A napot közös lakmározással zártuk, hiszen tábortűz mellett szalonnát sütöttünk, amit mindenki jóízűen fogyasztott el. Talán még a gyermekeket sem keserítette el annyira a szeptemberi iskolakezdés a szép délután után és kedves nyári emlékekkel térhettek vissza a suliba.
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online