Húsvétvárás Tömördön

2018. április 20.
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Húsvétvárás Tömördön

Március 24-én szombaton tartottuk húsvétváró kézműves foglalkozásunkat Tömördön. Kicsik és a nagyok jól érezték magukat.

Öröm, hogy ilyen sokan eljöttek. Ebben a kis faluban a 20 fős létszám egy ilyen összejövetelen soknak mondható. Készítettünk pamutból, hungarocell tojásból és szalvétából nyuszikat, juta kötözővel díszített ajtódíszt. Itt mindenki kiélheti a fantáziáját és kreativitását. Ha valaki kevésbé ügyes, akkor is akad olyan ötlet akár az aktuális szervezőtől, akár a többiektől, amit könnyen megvalósíthat. Tudjuk, hogy a mai korban egy ilyen apróság fillérekért megvásárolható, azonban a társaság és az a pár óra, amit ilyen alkalomra szánunk felejthetetlen emlék és a saját vagy Gyermekünk munkája felbecsülhetetlen érték. Köszönet a könyvtárnak, mely a kézműves foglalkozáshoz nagy részben hozzájárult. Szeretném megköszönni minden jelenlévőnek, hogy idejükből pár órát erre szántak. Bízom benne, hogy a jövőben ilyen szép számmal vagy többen leszünk.

Puskerné Bea

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 15. csütörtök • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ismét a traktoroké volt a főszerep SopronhorpácsonImmáron harmadik alkalommal került megrendezésre ez a hagyományteremtő rendezvény, amely sajnos szeptember 8-án a rossz időre való tekintettel nem valósulhatott meg.
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online