Helló, Tömörd ….

2018. augusztus 14. | Szerző: Kissné
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Helló, Tömörd ….

Minden település számára nagyon fontos annak arculata! Nekünk, tömördieknek, az egyik fontos tér a buszmegállónál található park és váróterem környéke.

Minden évszakban már évek óta megújul a helyszín, ötletesnél - ötletesebb díszítéssel találkozhat a felénk járó. Az idei nyár megérkezése újabb ihletet adott a község szépítésén dolgozóknak! Kollarits Gábor, Kovács Zoltán, Nikl Balázs, Bódizs Tibor, Bódizs Tiborné, Bódizs Dalma és Pukler Beatrix különleges „világot" varázsolt a mindennapokba.
A színes esernyők hirdetik szükségünk lesz rájuk akár a rekkenő kánikulában, akár a viharok idején. A betűk mosolygós bárányfelhőcskéi üdvözölnek bennünket. Az örökzöld növényektől megtudhatjuk tartózkodási helyünket, el nem tévedhetünk! A cserepes virágok színei még élénkebbé teszik a környezetünket, s remélem az el-, és átutazókat is elvarázsolják!
Köszönet az ötletért és a kivitelezésért!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 15. csütörtök • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ismét a traktoroké volt a főszerep SopronhorpácsonImmáron harmadik alkalommal került megrendezésre ez a hagyományteremtő rendezvény, amely sajnos szeptember 8-án a rossz időre való tekintettel nem valósulhatott meg.
Malacsütés LócsonA környékünkön lévő települések közül talán Lócs az a falu, ahol a külföldi lakosok példás összefogása megmutatkozik.
Simaság: Író-olvasó találkozóOktóber 11-én, író-olvasó találkozó keretében nálunk járt Horváth Nikoletta, alias VakVagány.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online