Helló, Tömörd ….

2018. augusztus 14. | Szerző: Kissné
Témakör: Közélet | Település: Tömörd
Helló, Tömörd ….

Minden település számára nagyon fontos annak arculata! Nekünk, tömördieknek, az egyik fontos tér a buszmegállónál található park és váróterem környéke.

Minden évszakban már évek óta megújul a helyszín, ötletesnél - ötletesebb díszítéssel találkozhat a felénk járó. Az idei nyár megérkezése újabb ihletet adott a község szépítésén dolgozóknak! Kollarits Gábor, Kovács Zoltán, Nikl Balázs, Bódizs Tibor, Bódizs Tiborné, Bódizs Dalma és Pukler Beatrix különleges „világot" varázsolt a mindennapokba.
A színes esernyők hirdetik szükségünk lesz rájuk akár a rekkenő kánikulában, akár a viharok idején. A betűk mosolygós bárányfelhőcskéi üdvözölnek bennünket. Az örökzöld növényektől megtudhatjuk tartózkodási helyünket, el nem tévedhetünk! A cserepes virágok színei még élénkebbé teszik a környezetünket, s remélem az el-, és átutazókat is elvarázsolják!
Köszönet az ötletért és a kivitelezésért!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online