Három különdíjjal tért haza a csepregi csapat

2017. április 11.
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Három különdíjjal tért haza a csepregi csapat

Március 4-én negyedik alkalommal rendezték meg Lukácsházán a Térségi Böllérversenyt a Biotájház és a Csömötei-szőlőhegy helyszíneinken. A csepregi csapat, a Csepregi Cupákok a különleges összetevőknek köszönhetően három díjjal térhetett haza.

Az idei esztendőben 15 település, köztük Csepreg Város népes csapata is azon dolgozott egész nap, hogy minél finomabb étkekkel lephesse meg a zsűrit és a látogatókat. Már korán reggel nekiláttak a munkának, hogy mire megérkeznek a vendégek, legyen mit kínálniuk.

Vlasich Krisztián polgármester elmondta, hogy az ételek ízesítéséhez a csapat jó kedve is sokat hozzátett, tőlük mindenki mosolyogva távozott, ezért is szeretné köszönetét kifejezni a csapat minden tagjának, hiszen az ő munkájuk elismerése a város által elnyert három különdíj is. Fontos hozzávaló volt azonban az is, hogy a csapattagok a szívüket is beletették az ínycsiklandó falatokba. Hozzátette: köszönet illeti a házigazdát, Pandúr Józsefet is, aki sokat tett a csapat sikeréért, hiszen mindenben támogatta őket.

A standhoz látogatóknak bőven volt választási lehetőségük: hurka, kolbász, sültek, töpörtyű és számos kóstolnivaló készült. Mire a vendégek megérkeztek, a finom falatok már a tálcákon sorakoztak: zsíros, tepertőkrémes, kolbászos kenyérfalatkák és ínycsiklandó sütemények illata és látványa csalogatta az érdeklődőket.

A csepregi standon pedig nemcsak finom ételek, hanem a hagyományokhoz híven vendégcsalogató italok is várták a jónépet. Saját készítésű forralt bort és teát is lehetett kóstolni a standon. A vendéglátás mellé pedig természetesen vendégmarasztaló mosoly is járt.
Idén sem maradt el a kulturális része a rendezvénynek, az ételek mellett műsorral szórakoztatták a látogatókat, fellépett a Répcementi Citerabarátok Köre.

A böllérversenyt idén Gyöngyösfalu csapata nyerte, ám a Csepregi Cupákok sem jöttek haza üres kézzel, három különdíjjal jutalmazták őket: elnyerték Rezi Község Önkormányzat, továbbá a legjobb kemencés étel különdíját, és a legvidámabb csapat is Csepreg Városa lett.

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. május 28. hétfő • Emil, Csanád
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Mindhalálig mazsorettA csepregi mazsorettek történetében másodszor nyílt lehetőség arra, hogy a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetséggel közösen egy Országos fesztivál vegye kezdetét április 7-én a Büki Sportcsarnokban.
TOMPALÁDONY tavaszA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került nyusziváró rendezvényünk. Húsvéti kézműveskedés, lakást díszítő dekorációk készítése, tojásfestés, színezés várta a faluházba látogató gyerekeket és szülőket.
Zöld erdőben jártam… Nyuszi váró délután Nagygeresden.A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer már évek óta lehetőséget biztosít az önkormányzatnak és a helyi könyvtárnak, különféle programok igénylésére.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online