Európai mobilitási hét Nemesládonyban

2018. november 22.
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
Európai mobilitási hét Nemesládonyban

Nemesládony is csatlakozott az Európai mobilitási hét rendezvénysorozathoz. Az időjárás kegyes volt hozzánk és élvezhettük a nap kínálta lehetőségeket.

A meghirdetett programokra szép számmal összegyűlt a falu apraja és nagyja. A rendezvény megnyitója után bicikli túrára indult a lelkes társaság. Erdei utakon, jó hangulatú kirándulásban lehetett részünk. A közel 10 km -es távot még a legfiatalabb résztvevők is gond nélkül teljesítették. Visszatérve a rendezvénytérre, finom vadpörkölt várta a kellemesen elfáradt túrázókat. Az Önkormányzat a mobilitási héttel kapcsolatban kiírt pályázatnak köszönhetően három új kerékpárt vásárolt a falu számára. Ezeket a nap folyamán bárki, kedve szerint kipróbálhatta, a későbbiekben pedig könyvtári napokon használhatják a gyermekek. A délután folyamán futóverseny várta a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Majd a lurkók kerékpár ügyességi versenyeken mérhették össze tudásukat, ahol minden korcsoport képviseltette magát. A napot a díjak átadása, valamint a tombola sorsolása zárta. Értékes tárgyak kerültek kisorsolásra, minden olyan résztvevő közt, aki leadta autójának forgalmi engedélyét és vállalta, hogy aznap nem használja autóját. Köszönjük minden kedves lakónak a részvételt!
Pietrowskiné Végh Andrea

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
II. Bükfürdő-Csepreg FélmaratonA Bükfürdő Thermal & Spa-ban tartották 2019. április 24-én a II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton sajtótájékoztatóját, ahol a sajtó képviselői mellett jelent volt Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
Nyuszi váró a tömördi buszmegállóbanEgy szombat délután izgatottan gyülekeztek a falubeliek a tömördi buszmegállóban, ugyanis 14 órától feldíszítettük a buszváró előtti zöldterületet.
A város szépkorúit köszöntötték Kilencvenéves városi polgároknál járt a csepregi polgármester, a jubileum alkalmával otthonukban látogatta meg, s köszöntötte fel őket.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online