Egy sikeres nap jókedvben, bőségben

2018. április 12. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Közélet | Település: Csepreg
Egy sikeres nap jókedvben, bőségben

Élményekkel gazdagon térhetett haza a csepregi csapat szombaton, jó hangulatban zajlott ugyanis az V. Térségi Böllérverseny Lukácsházán.

Immáron negyedik alkalommal vettek részt a Csepregi Cupákok a gasztronómiai fesztiválon, melynek a Csömötei szőlőhegy és a Biotájház adott otthont. 14 település csapata mérettette meg felkészültségét a hamisítatlan disznóvágási csemegék elkészítésében és tálalásában.
Vlasich Krisztián, Csepreg Város polgármestere elmondta, már korán reggel nekikezdtek a készülődésnek, míg ő a csapat egyik felével a böllér keze alatt segédkezett a sertés felbontásánál, addig a csapat másik fele Pandúr József házigazda pincéjénél készülődött. Az összeszokott gárda tagjai a következők voltak: Bánóné Prisznyák Katalin, Csidei Katalin, Draskovics Éva, Horváth Gábor, Horváth Edina, Hárominé Orbán Erika, Iszakné Csík Marianna, Kaszás Anett, Kapitány Eszter, Koszorú Mihály, Kovács Józsefné Hajni, Kun Szabolcs, Kun Bíborka, Makkai Sándor, Makkai Sándorné Éva, Németh László, Oláh Imre, Oláh László, Rezner Tibor, Sass Dezső, Szabó László Zsoltné Rita, Vlasich Krisztián, Zétényi Irén és Zétényi Árpád.
A városvezető hozzátette, egész nap várták a vendégeket finomabbnál finomabb kóstolókkal, hurkával, kolbásszal, töpörtyűvel, káposztával és különféle sültekkel invitálták a kilátogatókat. Az időjárásra sem lehetett panaszuk, ragyogó napsütésben vihették a zsűri elé a kemencés specialitásukat. A jókedvről, Haizler Ákos vezette Répce Citerabarátok Köre gondoskodott. A derekas helytállásnak meg is lett az eredménye, mert a Csepregi csapat ismét díjjal térhetett haza, hiszen a kiváló ételeikért és vendéglátásért elnyerték a Vas Népe különdíját a fesztiválon.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 17. csütörtök • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Mikulás Ünnepség SajtoskálonIdén december 8-án érkezett a Mikulás a sajtoskáli gyerekekhez. Puttonya ebben az évben is tele volt szép nagy csomagokkal. Viszont mielőtt a Mikulás bácsi megérkezett volna a művelődési házba, még egy kis előadással készültek a gyerekeknek.
Közös koccintással  búcsúztak a csepregi boros gazdák  a 2018-as évtőlAz idei évben először Tóth Marcell borosgazda kezdeményezésére a Néber-Tóth pincében gyűltek össze a csepregi nyitott pincés gazdák az év utolsó napján.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online