Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói

2017. október 6. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Bük
Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói

Szeptember 18-án vette kezdetét a Nestlé Hungária Kft. Purina gyárának dolgozói számára az Egészséghét rendezvénysorozat, amelynek keretében a kollégák különféle egészségmegőrző- és szűrővizsgálaton vehetnek részt.

A programsorozat nyitórendezvényeként, az első jótékonysági sportprogramunkat tartottuj. A vállalkozókedvűek futva vagy kerékpáron indultak útnak a gyárparkolóból Szombathelyre - tudtuk meg Kai Herzke gyárigazgatótól. Tavaly már egy kisebb csapat teljesítette a kitűzött távot, és közben megfogalmazódott az ötlet a HR osztály vezetőjének, Markócs Ágnesnek a fejében, hogy szívesen sportolnának együtt máskor is, akár egy jó cél érdekében. - A vállalt vezetősége a kezdeményezés mellé állt, és támogatta, hogy minden megtett kilométert felajánlanak egy összeget jótékony célra egy alapítványnak. A munkavállalók jelölhettek egy-egy alapítványt, amelyek közül a győztest szavazással választották ki. Így az idei évben az „Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány" javára gyűlt össze 535.120 forint. A résztvevők létszáma idén megduplázódott, köszönhetően a jó célnak, és annak, hogy Lubics Szilvia, közismert sparthatlonista szintén az ügy mellé állt, és kutyájával együtt végigfutotta a távot. Minden résztvevő kitartásból, küzdelemből, emberségből, sportszerűségből jelesre vizsgázott. Az egészségnapok keretében gondolnak az irodai munkát végzőkre is, nekik az íróasztal melletti átmozgató gyakorlatok végzését ajánlják, valamint „egészséges süti" receptversenyt is hirdetnek, melyre minél egészségesebb alapanyagokból készült sütemények receptjeit várják, kis kóstolóval együtt. A Nestlé számára az év minden napján fontos, hogy a dolgozók egészségét megőrizzék, és biztonságban dolgozzanak, hiszen mindenkit hazavárnak.

Fotó: Bonyhádi Zoltán / nyugat.hu

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. április 23. hétfő • Béla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Húsvétvárás TömördönMárcius 24-én szombaton tartottuk húsvétváró kézműves foglalkozásunkat Tömördön. Kicsik és a nagyok jól érezték magukat.
Tavaszköszöntő TompaládonybanA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került tavaszváró rendezvényünk. Március 17-én, szombaton próbáltuk előcsalogatni a kikeletet, amit csak a színfalak mögött sikerült megvalósítani, hisz az időjárás ezen a napon, igazán zord arcát mutatta.
Köszöntötték a csepregi Borbarát HölgyeketA Nemzetközi Nőnap 1917 óta /Magyarországon 1948 óta/ állandósított dátuma március 8. Ezen a napon vagy ennek táján a férfiak köszöntik a nőket. Ez a szokás máig is él, sőt olyan közösségekben is gyakorolják, mint a csepregi Hegyközség és a csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online