Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói

2017. október 6. | Szerző: yde
Témakör: Közélet | Település: Bük
Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói

Szeptember 18-án vette kezdetét a Nestlé Hungária Kft. Purina gyárának dolgozói számára az Egészséghét rendezvénysorozat, amelynek keretében a kollégák különféle egészségmegőrző- és szűrővizsgálaton vehetnek részt.

A programsorozat nyitórendezvényeként, az első jótékonysági sportprogramunkat tartottuj. A vállalkozókedvűek futva vagy kerékpáron indultak útnak a gyárparkolóból Szombathelyre - tudtuk meg Kai Herzke gyárigazgatótól. Tavaly már egy kisebb csapat teljesítette a kitűzött távot, és közben megfogalmazódott az ötlet a HR osztály vezetőjének, Markócs Ágnesnek a fejében, hogy szívesen sportolnának együtt máskor is, akár egy jó cél érdekében. - A vállalt vezetősége a kezdeményezés mellé állt, és támogatta, hogy minden megtett kilométert felajánlanak egy összeget jótékony célra egy alapítványnak. A munkavállalók jelölhettek egy-egy alapítványt, amelyek közül a győztest szavazással választották ki. Így az idei évben az „Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvány" javára gyűlt össze 535.120 forint. A résztvevők létszáma idén megduplázódott, köszönhetően a jó célnak, és annak, hogy Lubics Szilvia, közismert sparthatlonista szintén az ügy mellé állt, és kutyájával együtt végigfutotta a távot. Minden résztvevő kitartásból, küzdelemből, emberségből, sportszerűségből jelesre vizsgázott. Az egészségnapok keretében gondolnak az irodai munkát végzőkre is, nekik az íróasztal melletti átmozgató gyakorlatok végzését ajánlják, valamint „egészséges süti" receptversenyt is hirdetnek, melyre minél egészségesebb alapanyagokból készült sütemények receptjeit várják, kis kóstolóval együtt. A Nestlé számára az év minden napján fontos, hogy a dolgozók egészségét megőrizzék, és biztonságban dolgozzanak, hiszen mindenkit hazavárnak.

Fotó: Bonyhádi Zoltán / nyugat.hu

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
Kiemelt cikkek a témában
2018. január 20. szombat • Sebestyén
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Adomány a szebb karácsonyértAz ünnep közeledtével fontos, hogy gondoljunk a nehézségekkel küzdő családokra, idős, beteg emberekre is, akiknek nem lehet teljes a karácsonyuk.
Tettre készen 125 éve EgyházasfalubanNevezetes dátum marad községünk Önkéntes Tűzoltó Egyesületének életében november harmadik szombatja, amikor volt csapattársaik, s a meghívott vendégek gyűrűjében teljes létszámban és díszes egyenruhában sorakozott fel a jelenlegi aktív tagság, hogy a kezdetekre visszaemlékezve fejet hajtsanak az alapító elődök, és 125 év példás múltja előtt.
Püspöki áldás. Felszentelték a répceszentgyörgyi ravatalozót (képgaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online