„Anyák napja a legszebb ünnepünk…”

2018. május 30. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál

Május első vasárnapján Sajtoskál gyermekei az édesanyákat, nagymamákat ünnepelték.

Az ünnepség elején Haller Imre polgármester úr köszöntötte kedves szavakkal az egybegyűlteket, elismerését kifejezve az anyák áldozatvállalásáért, és mindazért, amit a gyermekekért és a családért tesznek. Megemlékezett továbbá azokról az édesanyákról is, akik már nem lehetnek közöttünk.
A köszöntőt követően kicsik és nagyok, versekkel, énekszóval, és egy kedves kis videóval kedveskedtek az ünnepelteknek, majd a műsor végén egy-egy szál rózsával köszönték meg édesanyjuknak, nagymamájuknak feltétel nélküli szeretetüket, kitartásukat, és kemény munkájukat.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. december 14. péntek • Szilárda
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Erzsébet napi újbor bemutató CsepregenA Farkas Sándor Egylet, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete 2018. november 17-én Erzsébet napi rendezvényre hívta az érdeklődőket a Petőfi Sándor Művelődési-Sportház és Könyvtárba.
Márton napi lámpás felvonulás ZsiránAz idei évben első alkalommal került megrendezésre Márton nap alkalmából a lámpás felvonulás Zsirán.
Halloween-i kézműves foglalkozás Sajtoskálon2018.11.03-án, szombaton Sajtoskál gyermekei kipróbálhatták a külföldi hagyományokat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online