Gazda állás

„Anyák napja a legszebb ünnepünk…”

2018. május 30. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál

Május első vasárnapján Sajtoskál gyermekei az édesanyákat, nagymamákat ünnepelték.

Az ünnepség elején Haller Imre polgármester úr köszöntötte kedves szavakkal az egybegyűlteket, elismerését kifejezve az anyák áldozatvállalásáért, és mindazért, amit a gyermekekért és a családért tesznek. Megemlékezett továbbá azokról az édesanyákról is, akik már nem lehetnek közöttünk.
A köszöntőt követően kicsik és nagyok, versekkel, énekszóval, és egy kedves kis videóval kedveskedtek az ünnepelteknek, majd a műsor végén egy-egy szál rózsával köszönték meg édesanyjuknak, nagymamájuknak feltétel nélküli szeretetüket, kitartásukat, és kemény munkájukat.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. június 24. vasárnap • Iván
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Újra kirándultak a TömördiekBaden bei Wien ahol a Kurparkot néztük meg, bár rövid időt töltöttünk itt, a látvány páratlanul szép volt.
Pünkösdi bortúra a csepregi szőlőhegyen  Minden évben Pünkösd szombatján, ebben az évben 2018. május 19-én a csepregi”Nyitott pincés” gazdák ismét tágra nyitották a pincék ajtaját és várták a vendégeket. Összesen 14 pince volt nyitva a hegyen, várták a vendégeket finom csepregi borokkal, borkorcsolyákkal több helyen zenével.
Biztonságban a strandokon isImmár második alkalommal a nyár veszélyeire figyelmeztet a Vas Megyei Rendőr-Főkapitányság: a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban hívták fel a figyelmet az egyenruhások arra, hogy a strandszezonban sem árt az óvatosság.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online