„Anyák napja a legszebb ünnepünk…”

2018. május 30. | Szerző: Kovács Vivien
Témakör: Közélet | Település: Sajtoskál

Május első vasárnapján Sajtoskál gyermekei az édesanyákat, nagymamákat ünnepelték.

Az ünnepség elején Haller Imre polgármester úr köszöntötte kedves szavakkal az egybegyűlteket, elismerését kifejezve az anyák áldozatvállalásáért, és mindazért, amit a gyermekekért és a családért tesznek. Megemlékezett továbbá azokról az édesanyákról is, akik már nem lehetnek közöttünk.
A köszöntőt követően kicsik és nagyok, versekkel, énekszóval, és egy kedves kis videóval kedveskedtek az ünnepelteknek, majd a műsor végén egy-egy szál rózsával köszönték meg édesanyjuknak, nagymamájuknak feltétel nélküli szeretetüket, kitartásukat, és kemény munkájukat.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. október 18. csütörtök • Lukács
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Dunakanyar nevezetességihez kirándultakSzeptember 22-én, szombaton hagyományos buszos kirándulásra invitálták a csepregi polgárokat, Vlasich Krisztián polgármester kezdeményezésére, Visegrádra és Esztergomba látogattak el.
Kétszáz éve születtek a csepregi „alsó kastély” hajdani uraiA csepregi Alsóvárosban még áll a több építészettörténeti elemet ötvöző, eklektikus stílusú Markovich/Markovics-, később Rottermann-kastély néven ismert épület. Noha elhagyottan, elhanyagoltan.
Vigyázz, kész, KABARÉ! különleges kabaré (fotógaléria)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online