Adomány a szebb karácsonyért

2018. január 18.
Témakör: Közélet | Település: Bük
Adomány a szebb karácsonyért

Az ünnep közeledtével fontos, hogy gondoljunk a nehézségekkel küzdő családokra, idős, beteg emberekre is, akiknek nem lehet teljes a karácsonyuk.

A Büki Gyógyfürdő Zrt. munkatársai ezért felkeresték a Szombathelyi Katolikus Egyházmegyei Karitász Szervezetet, illetve a Büki Evangélikus Egyházközséget, hogy átadják a számukra összeállított adományokat.
A Karitász Szervezet részére december 19-én Babosné Bolfán Beatrix, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum minőségbiztosítási igazgatója adta át a ruhákból és játékokból összeállított 37 zsákot. Az adományokat a Szombathelyi Katolikus Egyház Karitász egyesület nevében Petővári Zoltánné gazdasági igazgató vette át és köszönte meg.
A Büki Evangélikus Egyházközség januárban tudja vállalni az adományok átvételét, illetve biztosította a fürdő munkatársait arról, hogy legkésőbb a húsvéti időszak előtt kiosztásra kerülnek a csomagok.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Büköt, Csepreget érintő útfejlesztés  Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője lapunknak egy fontos fejlesztés lehetőségéről számolt be.
Csepregi rozé sikerekNagy öröm volt jómagam illetve családom számára, hogy idén tavasszal a csepregi, valamint a Vas megyei borversenyen a 2017-es évjáratú rozé borainkkal elsők lettünk rozé kategóriában.
Vízkereszti bormustra CsepregenA szőlőtőkék csendesen pihennek a hó alatt, ilyenkor a gazdának nincs több dolga a hegyen annál több a borospincében. Most van az iskolázó pince műveletek ideje.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online