Adomány a szebb karácsonyért

2018. január 18.
Témakör: Közélet | Település: Bük
Adomány a szebb karácsonyért

Az ünnep közeledtével fontos, hogy gondoljunk a nehézségekkel küzdő családokra, idős, beteg emberekre is, akiknek nem lehet teljes a karácsonyuk.

A Büki Gyógyfürdő Zrt. munkatársai ezért felkeresték a Szombathelyi Katolikus Egyházmegyei Karitász Szervezetet, illetve a Büki Evangélikus Egyházközséget, hogy átadják a számukra összeállított adományokat.
A Karitász Szervezet részére december 19-én Babosné Bolfán Beatrix, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum minőségbiztosítási igazgatója adta át a ruhákból és játékokból összeállított 37 zsákot. Az adományokat a Szombathelyi Katolikus Egyház Karitász egyesület nevében Petővári Zoltánné gazdasági igazgató vette át és köszönte meg.
A Büki Evangélikus Egyházközség januárban tudja vállalni az adományok átvételét, illetve biztosította a fürdő munkatársait arról, hogy legkésőbb a húsvéti időszak előtt kiosztásra kerülnek a csomagok.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. május 28. hétfő • Emil, Csanád
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Mindhalálig mazsorettA csepregi mazsorettek történetében másodszor nyílt lehetőség arra, hogy a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetséggel közösen egy Országos fesztivál vegye kezdetét április 7-én a Büki Sportcsarnokban.
TOMPALÁDONY tavaszA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került nyusziváró rendezvényünk. Húsvéti kézműveskedés, lakást díszítő dekorációk készítése, tojásfestés, színezés várta a faluházba látogató gyerekeket és szülőket.
Zöld erdőben jártam… Nyuszi váró délután Nagygeresden.A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer már évek óta lehetőséget biztosít az önkormányzatnak és a helyi könyvtárnak, különféle programok igénylésére.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online