90. születésnapján köszöntötték Csuka Elemért

2019. február 11. | Szerző: Pietrowskiné Végh Andrea
Témakör: Közélet | Település: Nemesládony
90. születésnapján köszöntötték Csuka Elemért

A 90 éves szépkorú Csuka Elemér bácsit köszöntötte december 1-jén népes családja körében Németh László polgármester úr és ifj. Németh László képviselő úr.

. Az önkormányzat ajándékcsomaggal kedveskedett az ünnepeltnek, és Orbán Viktor miniszterelnök úr személyre szóló emléklapját is átadták, melyben megbecsülésüket és hálájukat fejezték ki idős polgáraink iránt.
Elemér bácsi Nemesládony legidősebb lakója, feleségével, Teri nénivel él békességben, egyetértésben. A helyi TSZ-ben dolgozott traktorosként, mellette otthon állattartással is foglalkozott. Mindenki szorgalmas embernek ismerheti.
2 gyermekük és 4 unokájuk született. Istennek hála, Elemér bácsi jó egészségnek örvend, és még a mai napig is autót vezet, ami nem kis dolog az ő korában. De nem rest felmászni a padlásra sem, ha éppen arra van szükség.
A közösségi életben mindig részt vett, mindenben lehetett rá számítani, 60 évesen még beállt focizni.
Kérjük, a jó Isten még sok boldog évet adjon szeretett Elemér bácsinknak, erőben, egészségben!

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. április 18. csütörtök • Andrea, Ilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ez történt TompaládonybanA tavalyi évhez hasonlóan a márciusi hosszú hétvégén került megrendezésre a várva-várt tavaszköszöntő rendezvény, ahol egyben megemlékeztünk az 1948-as forradalomról, nemzetünk újkori virágzásának legszebb időszakáról is.
Mécsesek a csepregi temetőben, ott is megemlékeztek az iskola névadójárólCsepregen a 2007-ben megnyílt új iskolát a helység jeles szülöttéről, dr. Csepregi Horváth Jánosról (1853–1945) nevezték el, akinek jelentős szerepe volt 1900 körül a hazai kisiparosok fogyasztási és értékesítési szövetkezetekbe tömörítésében; munkásságáért nemességet is nyert.
Farsang TömördönAz elmúlt évektől egy kicsit eltérő volt az idei farsang időszaka községünkben. Mindenki számára ismerős, hogy január 6-án kezdődik a mulatozás időszaka, nálunk a buszmegálló „álarcai” már jelezték, hogy idén hosszú lesz ez a vidámsággal bővelkedő idő.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online