Összefogásból újultak meg az öltözők és a vizesblokkok

2019. március 12.
Témakör: Iskola | Település: Csepreg
Összefogásból újultak meg az öltözők és a vizesblokkok

Csepreg Város Önkormányzata és a Sárvári Tankerületi Központ közösen újította fel a tavalyi esztendő folyamán a városi általános iskola tornatermének vizesblokkjait, teljes körű munkát végeztek.

A fejlesztési bejáráson Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere tájékoztatta a megjelenteket: A felújítás mindkét szintet, így a leány és a fiú öltözőt is érintette, de a közlekedő folyosók és mosdók is korszerűsítésre kerültek. A szükséges szaniteranyagokat és eszközöket Rozmán László igazgató úr vezetésével a tankerület szerezte be, a munka fizikai részét az önkormányzat városgazdálkodás részlege végezte - kezdte az ismertetést a város első embere. Háromi Jenő iskolaigazgató örömét fejezte ki a városvezetés felé, s kérte a további hasonló együttműködését a tankerület vezetőjének, annak érdekében, hogy további évtizedek óta húzódó problémákra születhessen végső, eredményes megoldás. Jó összhangban dolgozik a fenntartó és a tulajdonos, mi sem mutatja jobban, hogy célvonalhoz közelít a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI tornatermének energetikai pályázatának kivitelezése is. A projekt keretében napelemekkel látták el az épület tetejét, s a gázkazánokat hőszivattyúval modernizálták. A pályázati fejlesztési ütemet egészétik ki az önerős beruházással, melynek keretében új járólapot raktak le a helységiekben, újra csempézték a falakat, a falba vezették a vizesblokkok csőrendszereit, s új mosdókagylókat, zuhanyrózsákat és elválasztó paravánokat szereltek fel, hogy a Csepreg tanuló általános iskolás gyermekek egy színvonalasabb, korszerűbb környezetben öltözhessen, mosakodhassanak a tanórák között.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 21. csütörtök • Olivér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Természetvédelmi nap az általános iskolábanTöbbszöri halasztás után június 12-én végre sikerült megtartani hagyományos természetvédelmi napunkat.
„Múlnak a gyermekévek, nincs visszaút….”50 éves Általános Iskolai osztálytalákozóra gyűltünk össze a Sopronhorpácsi iskolába.
Elkezdődött a VAKÁCIÓMár-már hagyománynak számít, hogy a vakáció első napján a képviselő-testület kirándulásra hívja a nemesládonyi gyermekeket és szüleiket, gyermeknap alkalmából.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online