Összefogásból újultak meg az öltözők és a vizesblokkok

2019. március 12. | Szerző: Koszorú Mihály
Témakör: Iskola | Település: Csepreg
Összefogásból újultak meg az öltözők és a vizesblokkok

Csepreg Város Önkormányzata és a Sárvári Tankerületi Központ közösen újította fel a tavalyi esztendő folyamán a városi általános iskola tornatermének vizesblokkjait, teljes körű munkát végeztek.

A fejlesztési bejáráson Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere tájékoztatta a megjelenteket: A felújítás mindkét szintet, így a leány és a fiú öltözőt is érintette, de a közlekedő folyosók és mosdók is korszerűsítésre kerültek. A szükséges szaniteranyagokat és eszközöket Rozmán László igazgató úr vezetésével a tankerület szerezte be, a munka fizikai részét az önkormányzat városgazdálkodás részlege végezte - kezdte az ismertetést a város első embere. Háromi Jenő iskolaigazgató örömét fejezte ki a városvezetés felé, s kérte a további hasonló együttműködését a tankerület vezetőjének, annak érdekében, hogy további évtizedek óta húzódó problémákra születhessen végső, eredményes megoldás. Jó összhangban dolgozik a fenntartó és a tulajdonos, mi sem mutatja jobban, hogy célvonalhoz közelít a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI tornatermének energetikai pályázatának kivitelezése is. A projekt keretében napelemekkel látták el az épület tetejét, s a gázkazánokat hőszivattyúval modernizálták. A pályázati fejlesztési ütemet egészétik ki az önerős beruházással, melynek keretében új járólapot raktak le a helységiekben, újra csempézték a falakat, a falba vezették a vizesblokkok csőrendszereit, s új mosdókagylókat, zuhanyrózsákat és elválasztó paravánokat szereltek fel, hogy a Csepreg tanuló általános iskolás gyermekek egy színvonalasabb, korszerűbb környezetben öltözhessen, mosakodhassanak a tanórák között.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2019. május 26. vasárnap • Fülöp
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Barangolás a Felvidéken  Határtalanul barangolni, határainkon kívül a Himnuszt méltósággal elszavalni, nemzeti színű szalagot kötni egy igaz ember méltó sírhelyén, a Csitári hegyek alatt énekelni, s koszorút hagyni Kodály emlékére…lélekemelő pillanatok, melyek mély nyomot hagyva formálják az embert.
Napelemekkel fejlesztették a tornatermetHajrá Csepreg - közös felkiáltással zárult az április 3-án megtartott átadóünnepség, diákok, tanárok, vezetők örültek együtt az újabb fejlesztési mérföldkőnek. Sokak elkötelezett munkájával, jó együttműködésével az általános iskola tornaterem energetikai korszerűsítésének második ütemét zárták le a vasi kisvárosban.
HULLADÉKBÓL ÚJRA ÉLET!A Földművelésügyi Minisztérium felhívására pályázatot adott be az Írottkő Natúrparkért Egyesület a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésével kapcsolatos szemléletformálásra.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online