„KiBŐvítünk” - A Bői Általános Iskola korszerűsítése

2018. október 9. | Szerző: yde
Témakör: Iskola | Település:

A napokban befejeződött EFOP-4.1.3-17-2017-00254 számú projekt célja a Sárvári Tankerületi Központ fenntartásában lévő Bői Általános Iskola korszerűsítése. A beruházást teljes egészében a Széchenyi 2020 Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatása fedezte. A projekt összköltsége: 39.922.788 millió forint.

A mindennapos testnevelés feltételeinek javítása érdekében új szabadtéri sportpálya építésére került sor 42x22-m méretben, aszfaltborítással, kézilabda és teniszpálya vonalazással és kosárlabda palánkokkal, körben labdafogó hálóval, mely nem csak az iskolás, de az óvodás gyerekek és a község lakóinak sportolási lehetőségének is színtere lehet. Sor került a XXI. századnak megfelelő korszerű, 22 fős nyelvi labor kialakítására. A projekt során megvalósult 4 interaktív tábla beszerzése, a tantermek, szaktanterem és a tanári szoba elavult bútorainak cseréje, továbbá a köznevelési intézményben tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztés (életmentő készülék beszerzése). A projekt megvalósítása 2017 szeptemberében kezdődött, és 2018 augusztusában fejeződött be. A beruházás az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" című, európai uniós forrásból működő pályázat keretében valósult meg.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Szepesség gyöngyszemei A büki iskola hetedikes diákjaiként június 3–6. között kirándulhattunk az EMMI „Határtalanul” programja keretében a Felvidékre.
Délvidéken jártak a hetedikesekA Bői Általános Iskola immáron harmadik alkalommal nyerte el a Határtalanul programban való részvételt, melynek keretében idén májusban a Szelestei Általános Iskolával és a Kemenesmagasi Általános Iskolával közösen a délvidéken jártunk.
Határtalan élmények ErdélybenIskolánk, a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI sikeresen pályázott a „Határtalanul” program keretében egy 5 napos erdélyi kirándulásra.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online