Büki lány bangkoki kalandjai

2019. november 14. | Szerző: SB
Témakör: Interjú | Település: Bük
Büki lány bangkoki kalandjai

Nem mindennapi lehetőség kinálkozott a büki Simon Virágnak. A középiskolás lány pár éve úgy gondolta, hogy kipróbálja a modellkedést. -Mikor kezdtél el modellkedni, és honnan jött az ötlet?

-A közösségi médián keresztül találtak meg 2 éve, majd belevágtam és nem bántam meg.
-Indultál a Miss Alpok-Adria szépségversenyen is, ott közönségdíjasként debültáltál.
-A szépségverseny egy pozitív emlék számomra. Élveztem a nyüzsgést, a szép ruhákat, a színpadot, de nem hiszem, hogy a későbbiekben újra indulok.
-A nyár végén 3 hónapos külföldi castingon vett részt Bangkokban. Mit csináltál, hogy telt ez az időszak?
-A budapesti modellügynökségem által kerültem ki Bangkokba, Thaiföld fővárosába. A kint töltött napjaim legnagyobb része castingokból és fotózásokból állt, de azért mindig volt idő turistáskodni és megnézni mindazokat a nevezetességeket, amik a bangkoki bakancslistámon szerepeltek.
A város szép, az emberek kedvesek, nagyon jó benyomást keltett számomra ez a kultúra. Bangkok nyüzsgő metropolisz, a nyugati és a keleti kultúra jól megfér egymás mellett. A thai embereknek fontos a vallás, ezért a mentalitásuk is a nyugalmat tükrözi, tisztelik királyukat, a tradíciókat, barátsággal fogadják a turistákat. Bangkok tele van gyönyörű, rendezett parkokkal. A felhőkarcolók mellett a kulturális örökségük is figyelemre méltó.
Visszagondolva olyan érzés, mintha az egészet csak álmodtam volna, és el sem mentem volna itthonról.
Annak ellenére, hogy mindent magamnak kellett megszervezni, az utazást, étkezést, imádtam a kint töltött időm minden pillanatát.
-Középiskolai tanulmányaidat a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban folytatod a nyári kaland után. Az iskolával össze tudod a karriert egyeztetni?
-Kaptam lehetőséget, hogy Bangkok után tovább utazzam, de az iskola miatt ezt nem tudtam volna összehozni, vállalni. Ebben az évben érettségizem, és most arra akarok összpontosítani, majd utána jöhet a többi. Persze itthoni munkák továbbra is beleférnek.
- Lehet tudni a távolabbi céljaidról?
- Most, hogy láttam ennek a szakmának több oldalát is, még jobban megtetszett ez az életforma, ezért szeretnék minél több lehetőséget megragadni a későbbiekben, imádok utazni, új emberekkel és kultúrákkal megismerkedni.
Jövőre felsőoktatásba szeretnék jelentkezni, még nem tudom pontosan, hogy melyik nyelvi szakirányba indulok. Kicsi korom óta vonz a stewardess szakma, ez is a céljaim között van.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 27. hétfő • Angelika
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Interjú a Büki Női Kar csepregi karvezetőjévelHuszonöt évesek lettünk! A Büki Női Kar 2019. november 16-án tartotta jubileumi koncertjét a Büki MSK színháztermében. A kórus karvezetője a kezdetektől Hárominé Orbán Erika, a büki iskola ének szakos pedagógusa.
A régóta várt nagy lépés...Nagy öröm érte a napokban Nagygeresd első emberét, Németh Lajost, hisz végre megoldódni látszik a község több évtizedes problémája. Több Győr-Moson-Sopron megyei település konzorciumi együttműködést kötve pályázta meg a csatornahálózat kiépítését, amihez mi is csatlakoztunk.
Tormásliget készül a jövőreTormásliget Vas megye legfiatalabb községe, 1993-ban alakult, miután kivált Csepreg városából. Mester Árpád, a község polgármestere a kezdetektől részt vesz a falu irányításában.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online